Marvel-film ‘Shang-Chi’ krijgt een vervolg

Karen Luiken-09 december 2021 om 06:16

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ krijgt een vervolg. De eerste film staat nog geen maand op Disney+, maar ontving al vanaf het allereerste moment lovende reacties. Het was dan ook niet de vraag óf er een prequel zou worden aangekondigd, maar wanneer.

Het verhaal gaat over Shang-Chi, die dacht het verleden achter zich te hebben gelaten maar er toch opnieuw mee wordt geconfronteerd. Hij wordt in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie getrokken en werkt aan zijn vechtkunsten om allerlei taken te kunnen vervullen.

De film wordt gedragen door een Aziatische cast en crew, waaronder Simu Liu als hoofdrolspeler en Destin Daniel Cretton als regisseur. Zij keren beiden terug voor het vervolg.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Bloederige trailer 'The Invitation' gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:11

Het belooft een najaar vol horror te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, een nieuwe verfilming van een Stephen King-boek, de angstaanjagende 'Smile', maar ook met de bloederige vampierenfilm 'The Invitation'.

Na de dood van haar moeder doet Evie (Nathalie Emmanuel - bekend van 'Game of Thrones') een DNA-test, waarna ze ontdekt dat ze een neef heeft die ze nooit gekend heeft. Ze wordt door haar nieuwe familie uitgenodigd voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. In eerste instantie wordt ze verleid door een sexy aristocraat, maar al snel belandt ze in een nachtmerrie als ze de duistere geheimen van haar familie ontdekt...

'The Invitation' zal deze herfst te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de intrigerende trailer hieronder:

Ontdek meer