Disney deelt nieuwe beelden van 'The Book of Boba Fett'

Nico De Greef-08 december 2021 om 18:34

Later deze maand gaat de langverwachte live-action serie 'The Book of Boba Fett' in première op Disney+. Om de aanstaande release te vieren, heeft Disney zonet een nieuwe trailer gedropt die enkele nieuwe beelden bevat voor Star Wars-fans om te ontleden.

Ook is bekend uit hoeveel afleveringen de reeks zal bestaan. 'The Book of Boba Fett' telt zeven afleveringen en er zal vanaf 29 december wekelijks een nieuwe aflevering online verschijnen.

Over de reeks

'The Book of Boba Fett' gaat verder met het verhaal van de legendarische premiejager Boba Fett (Temuera Morrison) en sidekick Fennec Shand (Ming-Na Wen) nadat we ze voor het laatst zagen aan het eind van het tweede seizoen van The Mandalorian. In de reeks zien we Fett en Shand de onderwereld navigeren wanneer ze terugkeren naar de zandplaneet Tatooine om er de gebieden te claimen die ooit werden geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat. De reeks bevat onder meer flashbacks die meer duidelijkheid moeten scheppen hoe Fett de Sarlacc-kuil in 'Return of the Jedi' wist te overleven en wat hij nadien zoal heeft uitgespookt.

'The Book of Boba Fett' verschijnt vanaf 29 december op Disney+.

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer