Disney deelt nieuwe beelden van 'The Book of Boba Fett'

Nico De Greef-08 december 2021 om 18:34

Later deze maand gaat de langverwachte live-action serie 'The Book of Boba Fett' in première op Disney+. Om de aanstaande release te vieren, heeft Disney zonet een nieuwe trailer gedropt die enkele nieuwe beelden bevat voor Star Wars-fans om te ontleden.

Ook is bekend uit hoeveel afleveringen de reeks zal bestaan. 'The Book of Boba Fett' telt zeven afleveringen en er zal vanaf 29 december wekelijks een nieuwe aflevering online verschijnen.

Over de reeks

'The Book of Boba Fett' gaat verder met het verhaal van de legendarische premiejager Boba Fett (Temuera Morrison) en sidekick Fennec Shand (Ming-Na Wen) nadat we ze voor het laatst zagen aan het eind van het tweede seizoen van The Mandalorian. In de reeks zien we Fett en Shand de onderwereld navigeren wanneer ze terugkeren naar de zandplaneet Tatooine om er de gebieden te claimen die ooit werden geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat. De reeks bevat onder meer flashbacks die meer duidelijkheid moeten scheppen hoe Fett de Sarlacc-kuil in 'Return of the Jedi' wist te overleven en wat hij nadien zoal heeft uitgespookt.

'The Book of Boba Fett' verschijnt vanaf 29 december op Disney+.

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer