Vaccinatie en zelftest nodig om concert Adele te mogen bezoeken

Karen Luiken-08 december 2021 om 17:02

Fans die een concert van Adele in Las Vegas willen bezoeken, moeten aan een aantal eisen voldoen. Ze zijn alleen welkom als ze volledig gevaccineerd zijn én een negatieve coronatest kunnen laten zien. Dat meldt The Daily Mail.

Adele geeft van eind januari tot halverwege april twee keer per week een optreden weg in Las Vegas. Maar die kunnen mensen zonder vaccinatie of negatieve test niet bezoeken, zo blijkt nu. “De organisator van het evenement eist dat alle bezoekers volledig zijn gevaccineerd én dat ze een negatieve Covid-test hebben die maximaal 48 uur oud is”, zo klinkt het op de website van Ticketmaster.

Kinderen die nog niet in aanmerking komen om te worden gevaccineerd, kunnen naar binnen met een negatieve coronatest. Ook moeten zijn een mondkapje dragen. Zelftests zijn niet toegestaan.

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer