Maak kans op de nieuwste OPPO Reno6!

Lola Obasuyi Van Acker-09 december 2021 om 16:30

De Reno6 Series laat gebruikers moeiteloos verbluffende portretvideo’s maken, dankzij krachtige camera’s en zelf ontwikkelde AI-functies.

Focus Tracking helpt dan weer bij het automatisch scherpstellen van video’s. De camera slaagt er zelf in het hoofdonderwerp te identificeren en consistent en gestaag te volgen.

“Ja maar mijn batterij...”
Maak je geen zorgen, dankzij de fast charging functionaliteit van de OPPO Reno6 is je smartphone in een mum van tijd weer ready to go! Hoe snel? In een halfuurtje tijd is hij klaar voor een hele dag gebruik!

Wil jij kans maken op de nieuwste OPPO Reno6? Doe dan mee aan onze wedstrijd hieronder en wie weet ben jij binnenkort in het bezit van deze fast charging smartphone!

Gerucht: iPhone 14 zou duurder zijn dan iPhone 13

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:11

Het nieuwe jaar is intussen al twee weken bezig en dat wil ook zeggen dat er dit jaar weer een nieuwe iPhone komt. En daarrond draait de geruchtenmolen al op volle toeren. Zo zou de iPhone 14 naar verluidt nóg duurder worden dan zijn voorganger, de iPhone 13. Dat meldt de lifestylepagina Hypebeast.

Volgens hen zou de prijs maar liefst 100 dollar opslaan, in vergelijking met de iPhone 13. Het gaat dan over de 14 Pro en 14 Pro Max. Zo zou de gewone 14 Pro om een 1.099 dollar komen en de 14 Pro Max op 1.199. Een grote smak geld dus.

Maar het gaat dus om geruchten en niet om feiten. Apple zelf houdt de lippen stijf over de volgende generatie iPhones, as usual.

Stay tuned voor meer info!

Een nieuwe must-have smartphone: de OPPO Reno6 en Reno6 Pro!

Samuel Wornoo-23 november 2021 om 09:22

Op zoek naar een smartphone met een goede camera? Bij de Reno6 Series kom je zeker aan je trekken!

De Reno6 Series laat gebruikers moeiteloos verbluffende portretvideo’s maken, dankzij krachtige camera’s en zelf ontwikkelde AI-functies, waaronder Bokeh Flare Portrait Video. Een vernieuwend bokeh-effect van filmische kwaliteit voor smartphone video’s. Daarnaast kan AI Highlight Video automatisch omgevingslicht detecteren en video’s op basis daarvan optimaliseren.

Focus Tracking helpt dan weer bij het automatisch scherpstellen van video’s. De camera slaagt er zelf in het hoofdonderwerp te identificeren en consistent en gestaag te volgen.

“Ja maar mijn batterij...”
Maak je geen zorgen, dankzij de fast charging functionaliteit van de Oppo Reno6 is je smartphone in een mum van tijd weer ready to go! Hoe snel? In een kwartiertje tijd is hij klaar voor een hele dag gebruik!

Naast de ongelofelijke videomogelijkheden bezit de Reno6 Series natuurlijk ook tal van andere features, deze kan je op de website ontdekken!

Black Friday Alert!
Voor de Reno6 5G en de Reno6 Pro 5G betaal je normaal respectievelijk €499 en €799. Nog niet overtuigd? Op Black Friday kan je hem nog voordeliger verkrijgen! Op de Reno6 spaar je €50 uit, op de Reno6 Pro €100. Zalige deals!

De Reno6 Series is onmiddellijk beschikbaar in België bij o.a. Fnac, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

Ontdek meer