Grote mijlpaal voor K3: meest gestreamde Vlaamse artiest in België

Karen Luiken-08 december 2021 om 07:39

Julia hoort nog geen twee weken officieel bij K3, maar kan nú al een flinke mijlpaal in haar zak steken. K3 is in ons Belgenlandje de meest gestreamde Vlaamse artiest.

Sinds 2015 heeft K3 – Karen, Kristel en Josje werden in dat jaar vervangen door Hanne, Klaasje en Marthe – meer dan 265 streams binnen weten te halen via Spotify. De gloednieuwe hit ‘Waterval’ is inmiddels al 1 miljoen keer gestreamd. Ook de bijbehorende videoclip kreeg op YouTube al 1 miljoen views.

De single ‘Waterval’ kwam in het weekend van de ‘K2 zoekt K3’-finale officieel uit. Binnenkort volgt er nog een album met dezelfde titel, maar daar moeten fans nog iets langer op wachten. Dat zal namelijk op 17 december verschijnen, zowel fysiek in de winkels als digitaal.

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

BTS-lid J-Hope brengt binnenkort eerste soloalbum uit

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:10

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de heren van BTS gaan zich de komende maanden wat meer op hun soloprojecten richten. Te beginnen met J-Hope, die dit weekend heeft aangekondigd over een paar weken zijn eerste soloalbum uit te brengen.

De plaat gaat ‘Jack in The Box’ heten en wordt op 15 juli gereleased. Aanstaande vrijdag krijgen fans vast een voorproefje in de vorm van een eerste solosingle. Volgens de officiële aankondiging vertegenwoordigt het album J-Hope’s eigen muzikale persoonlijkheid en visie als artiest.

Twee weken geleden bracht J-Hope samen met de andere leden van BTS nog de plaat ‘Proof’ uit, die bestaat uit drie cd’s. Een groot deel van de inhoud bestaat uit muziek die eerder al is uitgebracht. Een aantal nummers is gloednieuw.

Ontdek meer