Demi Lovato is nu echt helemaal nuchter

Karen Luiken-08 december 2021 om 07:29

Demi Lovato gaat compleet nuchter door het leven. Harddrugs gebruikte de ster al een tijdje niet meer, maar nu heeft Demi ook afscheid genomen van marihuana en alcohol.

De artiest, die non-binair door het leven gaat en aangesproken wil worden met de voornaamwoorden hen of die, laat via Instagram weten niet langer ‘California sober’ te zijn. Die term betekent volgens Demi dat je geen harddrugs gebruikt, maar wel af en toe wiet of alcohol. Hoewel de ster dat maandenlang heeft gedaan, zegt die er nu niet langer achter te staan. “Nuchter nuchter is de enige manier”, zo klinkt het op social media.

Demi besloot met harddrugs te stoppen na de fatale overdosis die de ster in juli 2018 nam. De artiest balanceerde toen op het randje tussen leven en dood. Demi kampte met meerdere beroertes én een hartaanval, maar wist het toch te overleven.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer