Vanavond op tv: emotioneel interview met Alec Baldwin over dodelijke schietpartij

Karen Luiken-08 december 2021 om 07:21

Telefacts brengt vanavond een exclusief en emotioneel interview met Alec Baldwin over het fatale drama dat zich onlangs afspeelde op de set van ‘Rust’. De acteur schoot per ongeluk beeldregisseur Halyna Hutchins dood en verwondde regisseur Joel Soeza.

Dat gebeurde met een geweer dat als rekwisiet diende. Het wapen had eigenlijk losse flodders moeten bevatten, maar was in plaats daarvan voorzien van een echte kogel. Acteur Alec hield zich na het incident voor een lange tijd buiten de spotlights, maar doet nu voor eens en voor altijd zijn verhaal.

“Ik heb weken niet meer geslapen. Ik droom constant over het voorval en over geweren die overal afgaan”, aldus Baldwin. “Ik ben in shock, verdrietig, en boos. Iemand is verantwoordelijk voor wat er gebeurd is. Ik weet niet wie, maar ik weet dat ik het niet ben. Ik zou mezelf iets aan doen als ik schuld zou dragen. Ik heb de trekker niet overgehaald, dat zou ik nooit doen als ik het wapen op iemand richt.”

Het interview, gehouden door ABC, wordt om 23.00 uur uitgezonden bij VTM.

'Big Brother'-ster Vera in twijfel over prille relatie met Dimitri

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:30

Vera heeft twijfels over de prille romance die ze momenteel beleeft met haar mede ‘Big Brother’-kandidaat Dimitri. De twee brachten de nacht door in hetzelfde bed, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze is bang dat Dimitri het niet serieus neemt en huilt uit bij Grace. “Ik wil niet overkomen als slet.” Een preview!

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer