Vanavond op tv: emotioneel interview met Alec Baldwin over dodelijke schietpartij

Karen Luiken-08 december 2021 om 07:21

Telefacts brengt vanavond een exclusief en emotioneel interview met Alec Baldwin over het fatale drama dat zich onlangs afspeelde op de set van ‘Rust’. De acteur schoot per ongeluk beeldregisseur Halyna Hutchins dood en verwondde regisseur Joel Soeza.

Dat gebeurde met een geweer dat als rekwisiet diende. Het wapen had eigenlijk losse flodders moeten bevatten, maar was in plaats daarvan voorzien van een echte kogel. Acteur Alec hield zich na het incident voor een lange tijd buiten de spotlights, maar doet nu voor eens en voor altijd zijn verhaal.

“Ik heb weken niet meer geslapen. Ik droom constant over het voorval en over geweren die overal afgaan”, aldus Baldwin. “Ik ben in shock, verdrietig, en boos. Iemand is verantwoordelijk voor wat er gebeurd is. Ik weet niet wie, maar ik weet dat ik het niet ben. Ik zou mezelf iets aan doen als ik schuld zou dragen. Ik heb de trekker niet overgehaald, dat zou ik nooit doen als ik het wapen op iemand richt.”

Het interview, gehouden door ABC, wordt om 23.00 uur uitgezonden bij VTM.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

Ontdek meer