'Familie' verwelkomt nieuw personage Samira

Karen Luiken-07 december 2021 om 16:25

De ‘Familie’-cast krijgt er een nieuw lid bij. Kijkers maken donderdag kennis met Samira, een dame wiens rol gespeeld wordt door actrice Belinda Voorspoels.

Samira is een alleenstaande moeder van drie kinderen en heeft soms moeite met het aan elkaar knopen van de eindjes. Ze werkt hard om haar kroost een goede toekomst te kunnen bieden. Je zou haar kunnen omschrijven als creatief, oprecht, warm en innemend. Iemand met een groot rechtvaardigheidsgevoel met veel humor en een positieve kijk op het leven. Maar Samira is ook een vrouw die een verleden met zich meedraagt.

Het nieuwe personage maakt donderdag haar intrede in de reeks. We krijgen te zien hoe Samira als begeleidster in het dagcentrum werkt waar Emiel verblijft en wordt dan ook door hem in ‘Familie geïntroduceerd. Emiel broedt op een snood plannetje: hij ziet in Samira de ideale match voor zijn beste vriend Benny. Maar is dat ook zo?

“Roel Vanderstukken is mijn peter op de set”, zegt actrice Belinda over het personage Benny. “Het klikt goed tussen ons, maar of er ook een klik zal zijn tussen personages Benny en Samira, dat is een andere vraag. Ze zijn beiden warm, goedlachs en hebben het hart op de juiste plaats, maar zowel Benny als Samira draagt toch al wat bagage met zich mee... Ook personage Emiel, vertolkt door Jelle Palmaerts, heeft op korte tijd mijn hart veroverd. We hebben samen al wat scènes gedraaid en die verliepen allemaal met heel wat gelach. Jelle is echt een schatje!”

ZIEN: Sarafian verwelkomt nieuwe kotgenoot Aaron in 'Kotmadam'

Karen Luiken-08 oktober 2024 om 07:51

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian'. Dit keer zien we hoe er met het vertrek van Bram een kamer is vrij gekomen. Jitse ziet dat als de ideale gelegenheid om zijn beste vriend Aaron te introduceren.

Of dat succesvol is? Nou en of. Na een open ‘sollicitatiegesprek’ met mommy Barbara wordt hij warm onthaald in het Gentse kot.

“Ik vond het wel spannend en was vrij nieuwsgierig”, klinkt het bij Aaron. “Ik vond het sympathiek om zo open ontvangen te worden door mensen die ik eigenlijk totaal niet ken.”

Aaron kan je trouwens al kennen uit het TAGMAG-programma 'TAGMAG zkt. Festival Insider'.

'Kotmadam Sarafian' is elke dinsdag om 20u40 te zien bij VTM. Bekijk hieronder de preview voor vanavond.

Evelien Van Hamme vervoegt de cast van 'Thuis'

Karen Luiken-08 oktober 2024 om 07:42

Na Kim Van Oncen krijgt ‘Thuis’ er nog een nieuw gezicht bij. Evelien Van Hamme, net als Kim ook bekend uit de reeks ‘Dertigers’, vervoegt de cast.

Evelien neemt de rol van Anna op zich, een kinderpsychiater die in eerste instantie vooral lijkt te leven voor haar job. Anna is erg empathisch en staat positief in het leven, maar denkt vaak te veel na en kan zich moeilijk openstellen waardoor ze buiten haar professionele omgeving soms eenzaam kan zijn.

De actrice was gisteren voor het eerst in ‘Thuis’ te zien. “De rol van Anna is erg boeiend om te spelen en er zit veel potentieel in. Ik kijk ernaar uit om samen met de kijkers te ontdekken wie Anna echt is en hoe ze haar weg zoekt in het ‘Thuis’-universum”, zegt Evelien.

Ontdek meer