'Love Island'-familie heeft er een nieuw lid bij: baby geboren!

Karen Luiken-07 december 2021 om 07:47

De wereld heeft er weer een wondertje bij. Sha, bekend uit het Nederlandstalige ‘Love Island’-seizoen van twee jaar geleden, is bevallen van haar eerste kindje.

Waar Sha in 2019 nog via een televisieprogramma op zoek ging naar de liefde, zit ze nu met poepluiers en een huilende baby op de bank. Haar leven ziet er compleet anders uit, maar ze had het waarschijnlijk niet anders willen zien. Via Instagram maakt ze de geboorte van haar dochtertje bekend, dat ze de naam Casey Lee Wolf Goosby gunt.

“Geboren op 5 december 2021 om 18.28 uur”, aldus Sha bij een foto van het meisje. “We houden zoveel van dit kleine wondertje. Ik zal jullie vragen snel beantwoorden, maar eerst is het tijd voor wat qualitytime.”

Sha maakte een paar maanden geleden bekend zwanger te zijn.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer