Shawn Mendes geeft extra show in Nederland

Karen Luiken-07 december 2021 om 07:31

Diehard fans zullen de data al lang en breed met dikgedrukte letters in hun agenda hebben gezet, maar Shawn Mendes komt naar Europa voor zijn tour. De zanger maakt stops in onder meer België en Nederland. Is het jou niet gelukt om een kaartje te kunnen bemachtigen of kun je niet op de geplande data? Dan krijg je nu een nieuwe kans. Hij heeft een extra show bij onze noorderburen aangekondigd.

Shawn gaat volgend jaar op wereldtournee en bezoekt op 14 april het Sportpaleis in Antwerpen. Drie dagen later staat hij in het Amsterdamse Ziggo Dome. De zanger is razend populair en kaartjes gaan dan ook als zoete broodjes over de digitale toonbank. Zeker bij het Nederlandse concert op 17 april zijn de tickets erg gewild. Reden genoeg voor Shawn om in Amsterdam een extra show toe te voegen.

Fans hebben nu de keuze uit drie data in België en Nederland. De nieuwste is die van 18 april in Amsterdam. Kaartjes kopen kan nog, maar je weet hoe snel het kan gaan. Kijk dus snel je familieleden lief aan en maak heel subtiel kenbaar welk cadeau je dit jaar onder de kerstboom zou willen.

(Foto: Reuters)

Spotify lanceert karaoke-functie

Karen Luiken-28 juni 2022 om 15:22- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify is bezig met het uitrollen van een geheel nieuwe karaokemodus. Oftewel: keihard meezingen met jouw favoriete klassiekers wordt vanaf nu mogelijk!

De functie kan geactiveerd worden terwijl je naar een nummer op een mobiel apparaat luistert. Doe je dat? Dan krijg je de songtekst van de track te zien en kun je via een ingebouwde microfoon meezingen. Spotify beoordeelt vervolgens je zangkwaliteiten met een score.

De karaoke-functie is alleen beschikbaar als je de meest recente versie van Spotify hebt gedownload. Done deal? Selecteer dan een liedje naar keuze en ga naar de lyrics-optie onderaan je scherm. Zodra de songtekst van het nummer wordt weergeven, kun je op de ‘sing’-knop drukken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het goede nieuws is dat je geen premium Spotify-abonnee hoeft te zijn om de meezingfunctie te kunnen gebruiken. Het slechte nieuws is dat de nieuwe update nog niet bij alle gebruikers zichtbaar is. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

Ontdek meer