Shawn Mendes geeft extra show in Nederland

Karen Luiken-07 december 2021 om 07:31

Diehard fans zullen de data al lang en breed met dikgedrukte letters in hun agenda hebben gezet, maar Shawn Mendes komt naar Europa voor zijn tour. De zanger maakt stops in onder meer België en Nederland. Is het jou niet gelukt om een kaartje te kunnen bemachtigen of kun je niet op de geplande data? Dan krijg je nu een nieuwe kans. Hij heeft een extra show bij onze noorderburen aangekondigd.

Shawn gaat volgend jaar op wereldtournee en bezoekt op 14 april het Sportpaleis in Antwerpen. Drie dagen later staat hij in het Amsterdamse Ziggo Dome. De zanger is razend populair en kaartjes gaan dan ook als zoete broodjes over de digitale toonbank. Zeker bij het Nederlandse concert op 17 april zijn de tickets erg gewild. Reden genoeg voor Shawn om in Amsterdam een extra show toe te voegen.

Fans hebben nu de keuze uit drie data in België en Nederland. De nieuwste is die van 18 april in Amsterdam. Kaartjes kopen kan nog, maar je weet hoe snel het kan gaan. Kijk dus snel je familieleden lief aan en maak heel subtiel kenbaar welk cadeau je dit jaar onder de kerstboom zou willen.

(Foto: Reuters)

Oh no: Måneskin stelt tournee uit

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 20:47

Jammerlijk nieuws voor de fans van de Italiaanse band Måneskin want de band kondigde via sociale media aan dat ze hun Europese tournee zullen uitstellen. Dat betekent dus helaas ook dat ze niet naar België komen.

“Het spijt ons heel erg, maar we moeten jullie vertellen dat we de hele Europese tournee en de ArenasTour in Italië moeten uitstellen vanwege de coronasituatie. We hebben heel erg hard gewerkt voor deze tournee en alles was klaar om te gaan. Maar helaas hebben we de afgelopen dagen slecht nieuws gekregen over de capaciteit van de zalen. We kunnen niet alle optredens garanderen, omdat elk land zijn eigen regels heeft. Die moeten we uiteraard volgen, want we willen dat onze optredens in volledige veiligheid kunnen verlopen”, klinkt het in de video die ze online gooiden.

Mensen die tickets hadden gekocht voor het concert op 10 februari in Vorst Nationaal zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Check hun aankondiging hier:

The Weeknd verslaat Justin Bieber op Spotify

Karen Luiken-24 januari 2022 om 06:13

The Weeknd heeft Justin Bieber van zijn Spotify-troon gestoten. Waar het eerst de Canadese ‘Baby’-zanger was die de binnen een maand tijd de meeste streams op zijn naam had staan, is het nu Abel Tesfaye – echte naam van The Weeknd – die deze mijlpaal pakt.

Maar liefst 85,6 miljoen mensen luisterden in een maand tijd naar de muziek van The Weeknd. Aantallen die goed zijn voor een nieuw record, dat voorheen aan Justin Bieber was toebedeeld. Laatstgenoemde verzamelde afgelopen zomer 83,3 miljoen Spotify-luisteraars binnen een maand.

The Weeknd heeft het record te danken aan zijn gloednieuwe album ‘Dawn FM’, dat hij begin dit jaar uitbracht. Verschillende grote namen hebben eraan meegewerkt. Onder meer Tyler, The Creator, Lil Wayne en Quincy Jones zijn op de plaat te horen.

Ontdek meer