Nieuw seizoen 'Outer Banks' staat op Netflix

Karen Luiken-30 juli 2021 om 08:19

Etentjes, verjaardagen, massages of een manicurebehandeling. Whatever je dit weekend ook gepland had staan, zet er een streep doorheen. Je agenda laat de komende drie dagen alleen jou, de bank en heel veel Ben & Jerry’s toe. Het nieuwe seizoen van ‘Outer Banks’ staat op Netflix!

Het verhaal gaat verder waar het geëindigd is. John B en Sarah hebben hun helse vluchtpoging over een wilde zee overleefd en zijn inmiddels gestrand in een ander land. Terwijl ze hun best doen om uit de handen van het kwaad te blijven, starten de overige Pogues in diepe rouw een nieuw schooljaar. Zij denken dat John B en Sarah niet meer leven en zetten daarom de tocht naar de grote schat zelf voort.

Madelyn Cline, Sarah in de serie, liet eerder al weten dat haar personage het niet makkelijk gaat krijgen. Ze worstelt met het maken van een keuze tussen de Pogues en haar eigen familie. “Het is een strijd tussen zekerheid en veiligheid. Als ze haar familie kiest, zal er voor haar worden gezorgd, maar dat moreel past niet bij haar. Ze heeft het echt moeilijk met die beslissing”, aldus de actrice tegen EW.

Verder blijkt ook de relatie tussen Sarah en John B niet altijd over rozen te gaan in het tweede seizoen. "Ze zijn verstrikt geraakt een een roman, maar is die echt? Zal het zo blijven?", zegt Madelyn Cline.

Op die vraag kun je héél snel een antwoord krijgen. Surf naar Netflix en doe de rest van de dag niets anders dan bingen. Veel plezier!

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Opnames tweede seizoen 'Moon Knight' gestart!

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:21

Goed nieuws voor de Marvelfans hier, want hoewel het een tijdje onzeker was of er wel een tweede seizoen van 'Moon Knight' zou komen, is er nu eindelijk meer nieuws bekendgemaakt!

Via TikTok is immers een video opgedoken waarin hoofdacteur Oscar Isaac bevestigt dat er een tweede seizoen in de maak is. Méér zelfs: ze zijn momenteel zelfs al aan het shooten in Caïro (Egypte)!

Over de verhaallijn en de releasedatum is helaas nog niets geweten. Maar als ze nu aan het shooten zijn, zullen we de serie pas ten vroegste in de lente van 2023 kunnen verwachten.

Het eerste seizoen was een groot succes op Disney+ en vertelde het verhaal van Marc Spector en Steven Grant (allebei gespeeld door Oscar Isaac) die verwikkeld geraken in een kluwen van Egyptische mythologie.

Check de TikTok hieronder:

Ontdek meer