Nieuw seizoen 'Outer Banks' staat op Netflix

Karen Luiken-30 juli 2021 om 08:19

Etentjes, verjaardagen, massages of een manicurebehandeling. Whatever je dit weekend ook gepland had staan, zet er een streep doorheen. Je agenda laat de komende drie dagen alleen jou, de bank en heel veel Ben & Jerry’s toe. Het nieuwe seizoen van ‘Outer Banks’ staat op Netflix!

Het verhaal gaat verder waar het geëindigd is. John B en Sarah hebben hun helse vluchtpoging over een wilde zee overleefd en zijn inmiddels gestrand in een ander land. Terwijl ze hun best doen om uit de handen van het kwaad te blijven, starten de overige Pogues in diepe rouw een nieuw schooljaar. Zij denken dat John B en Sarah niet meer leven en zetten daarom de tocht naar de grote schat zelf voort.

Madelyn Cline, Sarah in de serie, liet eerder al weten dat haar personage het niet makkelijk gaat krijgen. Ze worstelt met het maken van een keuze tussen de Pogues en haar eigen familie. “Het is een strijd tussen zekerheid en veiligheid. Als ze haar familie kiest, zal er voor haar worden gezorgd, maar dat moreel past niet bij haar. Ze heeft het echt moeilijk met die beslissing”, aldus de actrice tegen EW.

Verder blijkt ook de relatie tussen Sarah en John B niet altijd over rozen te gaan in het tweede seizoen. "Ze zijn verstrikt geraakt een een roman, maar is die echt? Zal het zo blijven?", zegt Madelyn Cline.

Op die vraag kun je héél snel een antwoord krijgen. Surf naar Netflix en doe de rest van de dag niets anders dan bingen. Veel plezier!

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Zien: De trailer van ‘You’ seizoen 3

Lore Ketels-17 september 2021 om 15:52

Binnen een kleine maand is het zo ver, dan komt het langverwachte derde seizoen van ‘You’ uit.

Netflix gaf ons de afgelopen weken al enkele kleine teasers, zo wisten we al dat het kindje van Joe en Love de naam Henry kreeg en dat hun nieuwe buurvrouw een belangrijke rol ging spelen in het nieuwe seizoen.

Maar vanaf vandaag weten we eindelijk meer, sinds een uurtje staat de trailer van het derde seizoen online. En jongens, het beloofd een ongelooflijk spannend seizoen te worden.

De trailer enkel voor meer vragen maar hij geeft toch al enkele belangrijke details prijs.
De mysterieuze buurvrouw krijgt eindelijk een naam en een gezicht: Nathalie, een mooie blonde vrouw waarvan we kunnen zeggen dat ze een beetje op Love lijkt.
Het is ook duidelijk dat niet iedereen het er levend vanaf zal brengen dit seizoen, Joe en Love worden een echt moordkoppel, ze gaan over lijken voor hun liefde.

Wat we wel al weten is dat het nagelbijten gaat zijn vanaf minuut één.

Hou 15 oktober alvast vrij zodat je het hele seizoen kan bingewatchen!

Ontdek meer