Nieuw seizoen 'Outer Banks' staat op Netflix

Karen Luiken-30 juli 2021 om 08:19

Etentjes, verjaardagen, massages of een manicurebehandeling. Whatever je dit weekend ook gepland had staan, zet er een streep doorheen. Je agenda laat de komende drie dagen alleen jou, de bank en heel veel Ben & Jerry’s toe. Het nieuwe seizoen van ‘Outer Banks’ staat op Netflix!

Het verhaal gaat verder waar het geëindigd is. John B en Sarah hebben hun helse vluchtpoging over een wilde zee overleefd en zijn inmiddels gestrand in een ander land. Terwijl ze hun best doen om uit de handen van het kwaad te blijven, starten de overige Pogues in diepe rouw een nieuw schooljaar. Zij denken dat John B en Sarah niet meer leven en zetten daarom de tocht naar de grote schat zelf voort.

Madelyn Cline, Sarah in de serie, liet eerder al weten dat haar personage het niet makkelijk gaat krijgen. Ze worstelt met het maken van een keuze tussen de Pogues en haar eigen familie. “Het is een strijd tussen zekerheid en veiligheid. Als ze haar familie kiest, zal er voor haar worden gezorgd, maar dat moreel past niet bij haar. Ze heeft het echt moeilijk met die beslissing”, aldus de actrice tegen EW.

Verder blijkt ook de relatie tussen Sarah en John B niet altijd over rozen te gaan in het tweede seizoen. "Ze zijn verstrikt geraakt een een roman, maar is die echt? Zal het zo blijven?", zegt Madelyn Cline.

Op die vraag kun je héél snel een antwoord krijgen. Surf naar Netflix en doe de rest van de dag niets anders dan bingen. Veel plezier!

Vanaf deze datum kijk je naar nieuw seizoen 'Love is Blind'

Karen Luiken-20 januari 2022 om 16:54

Het eerste seizoen van ‘Love is Blind’ was een groot succes. Niet voor alle deelnemers, wel voor de kijkers. De show werd ontzettend goed bekeken en het was dan ook wachten op een tweede seizoen. Goed nieuws: die komt er. En snel ook!

Het is alweer twee jaar geleden dat zes koppels in ‘Love is Blind’ voor de eerste keer een uniek liefdesexperiment aangingen. Ze stapten in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Laat staan aangeraakt. Voor sommige kandidaten (lees: Amber en Barnett) bleek het een schot in de roos, voor andere iets minder.

Over een paar weken zien we hoe een nieuwe groep singles dezelfde uitdaging aangaat als hun voorgangers. De eerste vijf afleveringen van het tweede seizoen verschijnen op 11 februari op Netflix, een week later volgen er weer vijf. Vrijdag 25 februari is het tijd voor de finale.

Must-see serie over verwoestende pandemie vanaf nu op Streamz

Karen Luiken-20 januari 2022 om 16:50

Corona, corona, corona. We praten al twee jaar over niets anders dan dat verdomde virus. Of we dan zitten te wachten op een serie die over een pandemie gaat? Wel als-ie zo goed is als ‘Station Eleven’.

De reeks bestaat uit verschillende tijdlijnen en vertelt verhalen van de overlevenden van een verwoestende griep. Veel is verloren gegaan, eigenlijk bijna alles, maar toch zetten de survivors alles op alles om de wereld opnieuw op te bouwen en vast te houden aan wat er nog wél is.

‘Station Eleven’ kwam vorig jaar al uit, maar is vanaf nu ook op Streamz te zien. Volgens de streamingsdienst een absolute must-see. “We weten dat niet iedereen zin heeft in een serie over een verwoestende pandemie, maar geloof ons: Station Eleven is de eerste straffe internationale reeks die 2022 te bieden heeft”, zo klinkt het.

Ontdek meer