BTS kondigt tijdelijke pauze aan

Karen Luiken-07 december 2021 om 07:15

BTS neemt voor het eerst in twee jaar tijd een welverdiende pauze. De Koreaanse groep gaat op vakantie en belooft op tijd terug te zijn voor de lente, zodat de heren zich voor kunnen bereiden op een concert in maart 2022.

Het is voor het eerst sinds 2019 dat Jin, RM, Jungkook, J-Hope, Suga, V en Jimin er even tussenuit gaan. “Deze rustperiode zal de leden van BTS, die keihard hebben gewerkt, een kans bieden om opnieuw geïnspireerd te raken en op te laden met creatieve energie”, zegt Big Hit, het management van de groep.

Het wordt sinds hun BTS-debuut de eerste keer dat de mannen de feestdagen met hun families door kunnen brengen. “We vragen jullie vriendelijk rekening te houden met hun behoefte om te genieten van het gewone en alledaagse leven terwijl ze zich uitsluitend op zichzelf concentreren, ook al is het maar voor een korte tijd, tijdens hun rustperiode”, vervolgt Big Hit.

Fans hoeven niet bang te zijn dat de tijdelijke break een niet-zo-tijdelijke break wordt zoals die van One Direction. Over een paar maanden zijn de artiesten weer terug.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer