BTS kondigt tijdelijke pauze aan

Karen Luiken-07 december 2021 om 07:15

BTS neemt voor het eerst in twee jaar tijd een welverdiende pauze. De Koreaanse groep gaat op vakantie en belooft op tijd terug te zijn voor de lente, zodat de heren zich voor kunnen bereiden op een concert in maart 2022.

Het is voor het eerst sinds 2019 dat Jin, RM, Jungkook, J-Hope, Suga, V en Jimin er even tussenuit gaan. “Deze rustperiode zal de leden van BTS, die keihard hebben gewerkt, een kans bieden om opnieuw geïnspireerd te raken en op te laden met creatieve energie”, zegt Big Hit, het management van de groep.

Het wordt sinds hun BTS-debuut de eerste keer dat de mannen de feestdagen met hun families door kunnen brengen. “We vragen jullie vriendelijk rekening te houden met hun behoefte om te genieten van het gewone en alledaagse leven terwijl ze zich uitsluitend op zichzelf concentreren, ook al is het maar voor een korte tijd, tijdens hun rustperiode”, vervolgt Big Hit.

Fans hoeven niet bang te zijn dat de tijdelijke break een niet-zo-tijdelijke break wordt zoals die van One Direction. Over een paar maanden zijn de artiesten weer terug.

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer