Adele staat open voor nieuw huwelijk

Karen Luiken-06 december 2021 om 16:47

Stapt Adele binnenkort opnieuw in het huwelijksbootje? Die kans zit er zomaar in. De zangeres sluit een nieuwe bruiloft in ieder geval niet uit. In een interview voor Sirius XM geeft ze toe hoe erg ze het mist om getrouwd te zijn.

Adele was jarenlang samen met Simon Konecki, maar kondigde in 2019 aan van hem te scheiden. En hoewel ze inmiddels gelukkig is met haar nieuwe vriend Rich Paul, mist ze het huwelijk naar eigen zeggen nog steeds. “Het gevoel dat je hebt wanneer je getrouwd bent, was het meest veilige gevoel dat ik ooit heb gehad”, aldus de zangeres. “Het huwelijk is iets geweldigs. Ook al weet ik dat sommige mensen denken dat ik daar anders over denk.”

De ‘Easy On Me’-ster geeft aan zeker open te staan voor een nieuw huwelijk. “Ik mis het om getrouwd te zijn.”

Veel kritiek op wassen beeld Billie Eilish

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:03

Billie Eilish is sinds kort te bewonderen in het Hollywood Wax Museum. De zangeres heeft een wassenbeeld gekregen en hoewel dat natuurlijk leuk bedoeld is, zijn fans not amused.

Het beeld lijkt volgens fans in de verste verte niet op Billie Eilish. Foto’s van de replica gaan inmiddels viral op social media. In tweets klinkt massaal kritiek.

“Degene die het wassenbeeld van Billie Eilish heeft gemaakt, zou ontslagen moeten worden”, zegt iemand. “Wie is dit?”, vraagt een ander zich af, terwijl een derde persoon zegt: “Dat is nauwelijks Billie Eilish”.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Ontdek meer