Adele staat open voor nieuw huwelijk

Karen Luiken-06 december 2021 om 16:47

Stapt Adele binnenkort opnieuw in het huwelijksbootje? Die kans zit er zomaar in. De zangeres sluit een nieuwe bruiloft in ieder geval niet uit. In een interview voor Sirius XM geeft ze toe hoe erg ze het mist om getrouwd te zijn.

Adele was jarenlang samen met Simon Konecki, maar kondigde in 2019 aan van hem te scheiden. En hoewel ze inmiddels gelukkig is met haar nieuwe vriend Rich Paul, mist ze het huwelijk naar eigen zeggen nog steeds. “Het gevoel dat je hebt wanneer je getrouwd bent, was het meest veilige gevoel dat ik ooit heb gehad”, aldus de zangeres. “Het huwelijk is iets geweldigs. Ook al weet ik dat sommige mensen denken dat ik daar anders over denk.”

De ‘Easy On Me’-ster geeft aan zeker open te staan voor een nieuw huwelijk. “Ik mis het om getrouwd te zijn.”

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Ontdek meer