EOTB-ster Dusty deelt schokkende foto na ongeluk

Karen Luiken-06 december 2021 om 16:25

Een paar maanden geleden was het niet duidelijk of Dusty Taconis ooit nog zou kunnen lopen. Laat staan de oude worden. Hij belandde in een kunstmatige coma na een ernstig ongeluk en hield daar flinke verwondingen aan over. Via Instagram laat hij weten hoe het nu met hem gaat én deelt hij een shockerende foto.

Het drama speelde zich afgelopen zomer af. Dusty raakte betrokken bij een ernstig scooterongeluk en hield daar zware verwondingen aan over. Zo zwaar zelfs, dat de ‘Ex On The Beach’-ster in het ziekenhuis moest vechten voor zijn leven.

Dat het inderdaad menens was, bewijst Dusty nu met een schokkende foto op Instagram. Daarop is een flinke hoofdwond te zien. “Het is een grote klap geweest, maar iedereen moet blij zijn met wakker worden in het leven. Morgen is namelijk niet beloofd”, schrijft een dankbare Dusty.

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer