Olivia Rodrigo gaat op tour en maakt stop in België

Karen Luiken-06 december 2021 om 15:51

Geweldig nieuws voor fans van Olivia Rodrigo. De zangeres heeft haar tour aangekondigd en bezoekt daarvoor verschillende landen in de wereld. Ook op het affiche: Brussel!

De ‘Sour’-tour gaat begin februari van start in San Fransisco. Daarna bezoekt Olivia Rodrigo verschillende Amerikaanse steden zoals Portland, Seattle, Vancouver, Denver, Atlanta, Nashville en Houston. In juni verlaat ze de Verenigde Staten en vliegt ze de oceaan over naar Europa. Eenmaal daar staat ze op het podium in Hamburg, Berlijn, Zurich, Milaan en Cologne. Op 19 juni is België aan de beurt en bezoekt ze Vorst Nationaal. Daarna volgen nog de steden Parijs, Amsterdam, Cork, Dublin, Glasgow, Manchester, Birmingham en Londen.

Kaartjes voor het Belgische concert gaan vrijdag in de verkoop.

KJ Apa komt met nieuwe single

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:11

'Riverdale'-acteur KJ Apa heeft via zijn instagram bekendgemaakt dat hij vrijdag 28 januari een nieuwe single dropt. Dat doet hij niet alleen, maar wel met 'Riverdale'-collega Hart Denton. De twee vormen samen het duo Motherlover.

De twee leerden elkaar kennen op de set van 'Riverdale' en de muzikale vibes sloegen meteen over. Van KJ Apa wisten we natuurlijk al dat hij kon zingen (en gitaarspelen), maar dat doet hij dus voortaan ook samen met Denton.

Motherlove lanceert op vrijdag 28 januari hun nieuwste single 'Mother'. Het wordt de debuutsingle van de nieuwe band.

Maksim stelt release debuutplaat uit

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:33

De Vlaamse acteur Maksim Stojanac, vooral bekend van #LikeMe, heeft besloten de release van zijn debuutplaat uit te stellen. Dat laat hij weten via Instagram.

Een paar maanden geleden bracht Maksim zijn eerste solosingle ‘Vechten Voor Je’ uit. Het was de bedoeling dat hij op 28 januari een compleet album zou lanceren, maar dat plan is nu van de baan.

“Na lang nadenken heb ik besloten om de release van mijn album te verplaatsen naar 6 mei”, aldus het muzikale talent. “Het gaat over mijn debuutalbum en ik wil dit kunnen uitbrengen met alles erop en eraan: signeersessies, meets & greets, enzovoort.”

De zanger schrijft dat de coronamaatregelen helaas roet in het eten gooien. “Het is nog onduidelijk of de AB show kan doorgaan op 12 februari, meer nieuws hierover snel. Alleen maar liefde”, sluit Maksim af.

Ontdek meer