Olivia Rodrigo gaat op tour en maakt stop in België

Karen Luiken-06 december 2021 om 15:51

Geweldig nieuws voor fans van Olivia Rodrigo. De zangeres heeft haar tour aangekondigd en bezoekt daarvoor verschillende landen in de wereld. Ook op het affiche: Brussel!

De ‘Sour’-tour gaat begin februari van start in San Fransisco. Daarna bezoekt Olivia Rodrigo verschillende Amerikaanse steden zoals Portland, Seattle, Vancouver, Denver, Atlanta, Nashville en Houston. In juni verlaat ze de Verenigde Staten en vliegt ze de oceaan over naar Europa. Eenmaal daar staat ze op het podium in Hamburg, Berlijn, Zurich, Milaan en Cologne. Op 19 juni is België aan de beurt en bezoekt ze Vorst Nationaal. Daarna volgen nog de steden Parijs, Amsterdam, Cork, Dublin, Glasgow, Manchester, Birmingham en Londen.

Kaartjes voor het Belgische concert gaan vrijdag in de verkoop.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Sam Fender niet naar Rock Werchter wegens stemproblemen

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:49

Slecht nieuws voor fans van Sam Fender. De zanger zou dit weekend eigenlijk optreden op Rock Werchter, maar moet zijn show helaas cancelen wegens stemproblemen.

De organisatie van Rock Werchter laat weten dat de Britse zanger Sam Fender tonsillitis heeft, een ontsteking van de keelamandelen, en daarom niet kan optreden op de stage die The Barn wordt genoemd. Wel is er al een vervanger voor hem geregeld: Charles, een zangeres van eigen Belgische bodem.

Rock Werchter gaat vandaag van start en duurt tot en met zondag. Grote namen als Pearl Jam, The War on Drugs, The Kid Laroi en Carly Rae Jepsen treden op.

Ontdek meer