Eeste K3-optreden is Julia goed bevallen

Karen Luiken-06 december 2021 om 06:04

Het was misschien niet het optreden waar Julia Boschman in eerste instantie aan gedacht had, maar haar eerste show als nieuw K3’tje is de zangeres goed bevallen. Dat laat ze weten via social media.

Julia stond afgelopen weekend samen met Hanne en Marthe in een leeg Sportpaleis in Antwerpen. Ze zouden eigenlijk meerdere dagen achter elkaar op het podium staan met een publiek van tienduizenden fans. Zowel voor de Rewind Party van Studio 100 als de Grote Sinterklaasshow.

Maar de nieuwe coronamaatregelen gooiden roet in het eten. Omdat de feestjes niet in originele vorm door konden gaan, besloot Studio 100 de optredens op te nemen zodat ze alsnog uitgezonden konden worden op tv. Behalve K3 stonden ook Mega Mindy en Piet Piraat op het podium. “Het was echt heel leuk”, zegt Julia over haar debuut.

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer