Eeste K3-optreden is Julia goed bevallen

Karen Luiken-06 december 2021 om 06:04

Het was misschien niet het optreden waar Julia Boschman in eerste instantie aan gedacht had, maar haar eerste show als nieuw K3’tje is de zangeres goed bevallen. Dat laat ze weten via social media.

Julia stond afgelopen weekend samen met Hanne en Marthe in een leeg Sportpaleis in Antwerpen. Ze zouden eigenlijk meerdere dagen achter elkaar op het podium staan met een publiek van tienduizenden fans. Zowel voor de Rewind Party van Studio 100 als de Grote Sinterklaasshow.

Maar de nieuwe coronamaatregelen gooiden roet in het eten. Omdat de feestjes niet in originele vorm door konden gaan, besloot Studio 100 de optredens op te nemen zodat ze alsnog uitgezonden konden worden op tv. Behalve K3 stonden ook Mega Mindy en Piet Piraat op het podium. “Het was echt heel leuk”, zegt Julia over haar debuut.

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer