Dit is de schattigste kat die je ooit gaat zien

Karen Luiken-06 december 2021 om 06:11

Het internet staat vol met schattige katten, maar er kan er maar één het meest awdorable zijn. En dat is ongetwijfeld Pisco, een harige viervoeter uit New York die op Instagram meer dan 600.000 volgers heeft.

Pisco heeft dat grote aantal fans natuurlijk niet voor niks. De kat is met zijn enorme ogen de schattigste kat die we ooit gezien hebben. Het beestje kijkt je altijd smekend aan en heeft bizar veel weg van de gelaarsde kat uit ‘Shrek’.

Maar hoewel Pisco eruitziet alsof hij altijd geknuffeld wil worden, is dat niet altijd zo geweest. “Toen we Pisco voor het eerst kregen, was hij niet de knuffelbeer die hij nu is”, leggen zijn baasjes volgens Tyla uit. “Hij was erg schichtig en wilde niet dat we hem vasthielden of aanraakten.”

Zijn baasjes besloten hem langzaam maar zeker duidelijk te maken dat ze te vertrouwen zijn. “We wilden hem niet dwingen tot een knuffel. Al snel kreeg hij meer zelfvertrouwen en begon hij nieuwsgierig te worden. Nu is hij een teddybeer die van knuffelen houdt.”

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer