'Black Widow'-actrice Scarlett Johansson boos op Disney

Karen Luiken-30 juli 2021 om 06:42

Scarlett Johansson is op z’n zachtst gezegd niet zo blij met Disney. Sterker nog: ze is boos en stapt naar de rechter om het bedrijf aan te klagen. De actrice is het er niet mee eens dat Disney heeft besloten om ‘Black Widow’ op Disney+ uit te brengen op hetzelfde moment dat de film in de bioscoop verscheen.

Volgens de actrice is er sprake van contactbreuk. Omdat de film nu zowel op Disney+ als op het witte doek gelanceerd wordt, zullen de opbrengsten voor de kaartverkoop een stuk minder hoog zijn. En da’s pech voor Scarlett, aangezien zij bonussen zou krijgen voor het aantal verkochte tickets.

“Disney koos ervoor om de winst te vergroten, in plaats van de overeenkomst na te lezen”, zo klinkt het volgens Variety in de aanklacht. “Het zal niemand verbazen dat Disney’s schending van de overeenkomst met succes miljoenen fans uit de bioscopen heeft weggehouden en naar de streamingsdienst heeft getrokken.”

Disney is het niet eens met de aanklacht. Het bedrijf geeft aan dat Scarlett al 20 miljoen dollar heeft ontvangen voor ‘Black Widow’. Bovendien zou ze al ‘een flinke compensatie’ hebben ontvangen omdat de film op ook Disney+ is uitgebracht.

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

Zien: dit is de nieuwe K3-outfit!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:29

De populairste meidengroep van de Lage Landen, K3, is binnenkort misschien niet meer enkel een meidengroep. Momenteel wordt er immers volop gezocht naar een waardige vervangster of vervanger van Klaasje. Want ja, ook jongens kunnen Klaasje’s plaats innemen tussen Hanne en Marthe. En dat wil natuurlijk ook zeggen dat het iconische regenboogjurkje een upgrade nodig had!

De nieuwe versie van het bekende K3-symbool, zal er vanaf nu ook voor jongens zijn! Naast het jurkje komt er dus ook een ensemble van een broek met cool t-shirt.

Maar dat is nog niet alles, ook de regenboog werd aangepast met een extra paarse streep, als symbool voor de LGBTI+-gemeenschap.

De outfit zal voor het eerst gedragen worden op de grote finale van ‘K2 zoekt K3’, dit najaar!

Beeld: Studio 100

Ontdek meer