'Black Widow'-actrice Scarlett Johansson boos op Disney

Karen Luiken-30 juli 2021 om 06:42

Scarlett Johansson is op z’n zachtst gezegd niet zo blij met Disney. Sterker nog: ze is boos en stapt naar de rechter om het bedrijf aan te klagen. De actrice is het er niet mee eens dat Disney heeft besloten om ‘Black Widow’ op Disney+ uit te brengen op hetzelfde moment dat de film in de bioscoop verscheen.

Volgens de actrice is er sprake van contactbreuk. Omdat de film nu zowel op Disney+ als op het witte doek gelanceerd wordt, zullen de opbrengsten voor de kaartverkoop een stuk minder hoog zijn. En da’s pech voor Scarlett, aangezien zij bonussen zou krijgen voor het aantal verkochte tickets.

“Disney koos ervoor om de winst te vergroten, in plaats van de overeenkomst na te lezen”, zo klinkt het volgens Variety in de aanklacht. “Het zal niemand verbazen dat Disney’s schending van de overeenkomst met succes miljoenen fans uit de bioscopen heeft weggehouden en naar de streamingsdienst heeft getrokken.”

Disney is het niet eens met de aanklacht. Het bedrijf geeft aan dat Scarlett al 20 miljoen dollar heeft ontvangen voor ‘Black Widow’. Bovendien zou ze al ‘een flinke compensatie’ hebben ontvangen omdat de film op ook Disney+ is uitgebracht.

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Ontdek meer