'Outer Banks'-acteur open over angstaanval

Karen Luiken-05 december 2021 om 11:52

Chase Stokes heeft het als tiener niet altijd even gemakkelijk gehad. De ‘Outer Banks’-ster kampte met angstaanvallen en had geen idee waar die vandaan kwamen. Dat vertelde hij eerder deze week volgens E! News toen hij door Glenn Close en haar ‘Bring Change to Mind’-organisatie geëerd werd voor zijn steun in de strijd tegen het stigma rond psychische aandoeningen.

“Ik herinner me dat ik 15 was en mijn eerste angstaanval kreeg”, aldus Chase. “Ik wist niet hoe ik het moest verwerken of waar het vandaan kwam. Ik zou willen dat ik enig idee had hoe ik die dingen zou moeten begrijpen.” De acteur legt uit dat hij op jongere leeftijd niet wist wat zijn plek was in de samenleving. “En ik wist niet zeker wie ik nou eigenlijk was.”

Inmiddels lijkt het beter te gaan met de acteur en spreekt hij zich via social media regelmatig uit over geestelijke gezondheid. “Het is oké om niet oké te zijn”, twitterde hij in september nog. Gevolgd door het bericht: “Zorg goed voor jezelf. Zorg voor het welzijn van je gezin. Laat dat niet door anderen definiëren. Wees geduldig. Wees aanwezig. Doe wat je moet doen om eerlijk tegen jezelf te zijn en om je goed te voelen.”

'Love Island'-sterren Gianni en Eilish verbreken relatie

Karen Luiken-28 september 2023 om 05:52

‘Love Island’-sterren Gianni en Eilish hebben een punt achter hun relatie gezet. De Vlaamse en Nederlandse waren twee jaar samen.

Het koppel maakt het nieuws bekend via Instagram. “Soms is liefde houden van en ook los laten, en dit is wat wij gaan doen”, aldus Eilish. “Wij houden nog steeds heel erg veel van elkaar en gaan daarom als goede vrienden uit elkaar.”

Eilish schrijft dat het voor beiden een grote klap is, eentje die ze allebei op hun eigen tempo moeten verwerken. “Wij willen dit persoonlijk met jullie delen voordat er roddels de ronde in zouden gaan.”

De twee leerden elkaar in 2020 geleden kennen tijdens ‘Love Island’. Ze waren van dat seizoen het langst samen.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer