James Arthur brengt voor het eerst een kerstsingle uit

Nico De Greef-05 december 2021 om 12:05

Na de release van zijn vierde album "It'll All Make Sense In The End", is de Britse zanger James Arthur terug met gloednieuwe muziek. De zanger heeft namelijk voor het eerst een kerstsingle uitgebracht, die nu al te beluisteren is.

'Christmas Bells' is de eerste kerstsingle van James Arthur en werd in elkaar geknutseld met behulp van de legendarische componisten George Tizzard en Rick Parkhouse die eerder ook al eens de handen in elkaar sloegen met David Guetta en Charlie Puth. In tegenstelling tot de meeste kerstliedjes, die een vrolijke noot bevatten en waar je samen met je familie rond de kerstboom naar kan luisteren, pakt James het anders aan door een droevig kerstnummer uit te brengen.

"Ik hou net zoveel van Kerstmis als de volgende persoon, maar mijn favoriete kerstliedjes zijn altijd de droevige geweest, dus schreef ik mijn eigen kleine ellendige kerstnummer", aldus de winnaar van The X Factor in 2012.

Benieuwd hoe de allereerste kerstsingle van James Arthur klinkt? Druk dan snel hieronder op play!

Sam Fender niet naar Rock Werchter wegens stemproblemen

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:49

Slecht nieuws voor fans van Sam Fender. De zanger zou dit weekend eigenlijk optreden op Rock Werchter, maar moet zijn show helaas cancelen wegens stemproblemen.

De organisatie van Rock Werchter laat weten dat de Britse zanger Sam Fender tonsillitis heeft, een ontsteking van de keelamandelen, en daarom niet kan optreden op de stage die The Barn wordt genoemd. Wel is er al een vervanger voor hem geregeld: Charles, een zangeres van eigen Belgische bodem.

Rock Werchter gaat vandaag van start en duurt tot en met zondag. Grote namen als Pearl Jam, The War on Drugs, The Kid Laroi en Carly Rae Jepsen treden op.

Winnaars van Student Rock Rally zijn bekend

Karen Luiken-29 juni 2022 om 15:34

De winnaars van de Student Rock Rally 2022 zijn bekend. Blind drift & LANI hebben de meeste stemmen gekregen en verdienen daarmee een plekje op het podium van de Student Kick-Off op 28 september.

Maar liefst vijftig inzendingen deden mee aan de Student Rock Rally, waarvan er uiteindelijk twee tot winnaar zijn gekroond. Eén daarvan is Blind drift, een indiepop band die staat te popelen om nieuwe muziek voor te stellen aan het publiek. Het andere muzikale talent is LANI, die met een mix van sappige subs en boeiende melodieën voor aanstekelijke popsongs zorgt.

Blind drift wist de meeste stemmen van het publiek te verzamelen, LANI was de grootste favoriet bij de jury, bestaande uit organisatoren, muzikanten en professionals uit de sector.

Beide artiesten winnen een optreden tijdens de Student Kick-Off eind september. Na de opener speelt eerst Blind drift een set en laat daarna LANI zich van haar beste kant zien.

Ontdek meer