James Arthur brengt voor het eerst een kerstsingle uit

Nico De Greef-05 december 2021 om 12:05

Na de release van zijn vierde album "It'll All Make Sense In The End", is de Britse zanger James Arthur terug met gloednieuwe muziek. De zanger heeft namelijk voor het eerst een kerstsingle uitgebracht, die nu al te beluisteren is.

'Christmas Bells' is de eerste kerstsingle van James Arthur en werd in elkaar geknutseld met behulp van de legendarische componisten George Tizzard en Rick Parkhouse die eerder ook al eens de handen in elkaar sloegen met David Guetta en Charlie Puth. In tegenstelling tot de meeste kerstliedjes, die een vrolijke noot bevatten en waar je samen met je familie rond de kerstboom naar kan luisteren, pakt James het anders aan door een droevig kerstnummer uit te brengen.

"Ik hou net zoveel van Kerstmis als de volgende persoon, maar mijn favoriete kerstliedjes zijn altijd de droevige geweest, dus schreef ik mijn eigen kleine ellendige kerstnummer", aldus de winnaar van The X Factor in 2012.

Benieuwd hoe de allereerste kerstsingle van James Arthur klinkt? Druk dan snel hieronder op play!

Oh no: Måneskin stelt tournee uit

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 20:47

Jammerlijk nieuws voor de fans van de Italiaanse band Måneskin want de band kondigde via sociale media aan dat ze hun Europese tournee zullen uitstellen. Dat betekent dus helaas ook dat ze niet naar België komen.

“Het spijt ons heel erg, maar we moeten jullie vertellen dat we de hele Europese tournee en de ArenasTour in Italië moeten uitstellen vanwege de coronasituatie. We hebben heel erg hard gewerkt voor deze tournee en alles was klaar om te gaan. Maar helaas hebben we de afgelopen dagen slecht nieuws gekregen over de capaciteit van de zalen. We kunnen niet alle optredens garanderen, omdat elk land zijn eigen regels heeft. Die moeten we uiteraard volgen, want we willen dat onze optredens in volledige veiligheid kunnen verlopen”, klinkt het in de video die ze online gooiden.

Mensen die tickets hadden gekocht voor het concert op 10 februari in Vorst Nationaal zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Check hun aankondiging hier:

The Weeknd verslaat Justin Bieber op Spotify

Karen Luiken-24 januari 2022 om 06:13

The Weeknd heeft Justin Bieber van zijn Spotify-troon gestoten. Waar het eerst de Canadese ‘Baby’-zanger was die de binnen een maand tijd de meeste streams op zijn naam had staan, is het nu Abel Tesfaye – echte naam van The Weeknd – die deze mijlpaal pakt.

Maar liefst 85,6 miljoen mensen luisterden in een maand tijd naar de muziek van The Weeknd. Aantallen die goed zijn voor een nieuw record, dat voorheen aan Justin Bieber was toebedeeld. Laatstgenoemde verzamelde afgelopen zomer 83,3 miljoen Spotify-luisteraars binnen een maand.

The Weeknd heeft het record te danken aan zijn gloednieuwe album ‘Dawn FM’, dat hij begin dit jaar uitbracht. Verschillende grote namen hebben eraan meegewerkt. Onder meer Tyler, The Creator, Lil Wayne en Quincy Jones zijn op de plaat te horen.

Ontdek meer