Hoofdrollen voor Imea en Sebe in laatste ‘Ketnet Musical’

Karen Luiken-05 december 2021 om 09:19

Het is eindelijk bekend wie de hoofdrollen spelen in de laatste ‘Ketnet Musical’. In de spannende finaleshow van het programma is duidelijk geworden dat Imea Denooze en Sebe Bueremans in de huid zullen kruipen van Fenne en Louis.

Voor elke rol waren er nog twee kandidaten in de running, die tijdens de bootcamp werden geselecteerd en klaargestoomd voor de finale. Voor de rol van Fenne namen Imea Denooze en Linah Bertels het tegen elkaar op. Lucas Geldof en Sebe Bueremans streden voor de rol van de jonge koning Louis.

De kandidaten werden stuk voor stuk beoordeeld op basis van de prestaties die ze leveren in musical-scènes. De jury - bestaande uit Tijl Dauwe, Charlotte Leysen, Redouan ‘Redo’ Ait Chitt en Francisco Schuster – kozen uiteindelijk voor Imea en Sebe als Fenne en Louis. Zij zullen vanaf maart schitteren in de allerlaatste 'Ketnet Musical' samen met onder meer Sean Dhondt en Gloria Monserez.

Op zondag 13 maart is de première van ‘Ketnet Musical: De Finale’ in het Plopsa Theater in De Panne. Hierna volgen zaalshows in het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole in Gent.

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer