Meisje (14) per ongeluk doodgeschoten door broertje (13)

Karen Luiken-05 december 2021 om 09:02

Een 13-jarige jongen heeft in de Amerikaanse staat Georgia per ongeluk zijn 14-jarige zus neergeschoten. Dat zou volgens CNN gebeurd zijn met een zelfgemaakt pistool.

De jongen maakte en verkocht zelf vuurwapens. Toen op 27 november twee mensen naar zijn huis kwamen om zo’n pistool te kopen, liep het gruwelijk uit de hand.

Het duo ging er met het wapen vandoor zonder te betalen. De jongen pakte vervolgens een ander pistool en begon te schieten. Hij raakte daarbij alleen niet de twee dieven, maar zijn 14-jarige zus. Die overleefde de schietpartij niet.

De 13-jarige jongen is opgepakt en heeft toegegeven te hebben geschoten. Hij wordt beschuldigd van moord op zijn zus. Ook een 19-jarige verdachte die ervan wordt verdacht het zelfgemaakte pistool te willen kopen, is opgepakt.

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer