EOTB-ster Danny heeft een nieuwe vriendin

Karen Luiken-04 december 2021 om 14:03

Danny Moors uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is eindelijk gelukkig in de liefde. De realityster heeft sinds kort een relatie en schreeuwt dat inmiddels van de daken. Via Instagram deelt het smoorverliefde koppel hun eerste kiekje samen.

In ‘Ex On The Beach’ lukte het Danny maar niet om een leuke vrouw aan de haak te slaan. Hij bouwde een paar goede vriendschappen op, maar daar bleef het dan ook bij. Toch is het hem – eenmaal terug in Nederland – toch gelukt de ware te vinden. De spierbundel is nu een paar weken samen met Debbie van Zandvoort.

“Ik heb haar leren kennen bij Lake House”, vertelt Danny volgens LoveReality. “Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om een relatie te beginnen, van ons alle twee niet, want zij kwam ook pas net een week uit een vorige relatie. Maar we kwamen elkaar later nog een paar keer tegen en sindsdien gingen we ook echt samen afspreken.”

Er kwamen steeds meer dates en op een gegeven moment waren ze bijna iedere dag bij elkaar. “Uiteindelijk is het op een relatie uitgelopen”, vervolgt Danny. “Wat haar zo leuk maakt is dat ze zo heerlijk achterlijk kan ouwehoeren.”

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer