EOTB-ster Danny heeft een nieuwe vriendin

Karen Luiken-04 december 2021 om 14:03

Danny Moors uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is eindelijk gelukkig in de liefde. De realityster heeft sinds kort een relatie en schreeuwt dat inmiddels van de daken. Via Instagram deelt het smoorverliefde koppel hun eerste kiekje samen.

In ‘Ex On The Beach’ lukte het Danny maar niet om een leuke vrouw aan de haak te slaan. Hij bouwde een paar goede vriendschappen op, maar daar bleef het dan ook bij. Toch is het hem – eenmaal terug in Nederland – toch gelukt de ware te vinden. De spierbundel is nu een paar weken samen met Debbie van Zandvoort.

“Ik heb haar leren kennen bij Lake House”, vertelt Danny volgens LoveReality. “Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om een relatie te beginnen, van ons alle twee niet, want zij kwam ook pas net een week uit een vorige relatie. Maar we kwamen elkaar later nog een paar keer tegen en sindsdien gingen we ook echt samen afspreken.”

Er kwamen steeds meer dates en op een gegeven moment waren ze bijna iedere dag bij elkaar. “Uiteindelijk is het op een relatie uitgelopen”, vervolgt Danny. “Wat haar zo leuk maakt is dat ze zo heerlijk achterlijk kan ouwehoeren.”

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer