Eerste shows van nieuwe K3 gaan niet door

Karen Luiken-04 december 2021 om 09:49

De nieuwe K3 met Julia als derde groepslid zou dit weekend eigenlijk voor het eerst samen op het podium staan voor een optreden tijdens de Rewind Party van Studio 100. Fans konden de dames eindelijk in real life bewonderen. Maar helaas: die plannen gaan op het laatste moment niet door. Studio 100 laat weten dat het meerdaagse evenement in het Antwerpse Sportpaleis wordt afgelast.

Volgens het oorspronkelijke plan zouden Hanne, Marthe en Julia meerdere dagen op een rij een show weggeven in het Sportpaleis. Ook andere artiesten van onder meer Spring en Baba Yega zouden optreden. Maar dat wordt nu dus allemaal uitgesteld vanwege de nieuwe coronamaatregelen. “Slecht nieuws voor alle Studio 100 Rewind-partygangers”, schrijft Studio 100 op social media. “De afgevaardigde van de minister heeft laten weten dat de Studio 100 Rewind Party jammer genoeg niet kan doorgaan.”

In het totaal werden er zo’n 100.000 bezoekers verwacht in het Sportpaleis. Niet alleen voor de Rewind Party, ook voor de Grote Sinterklaasshow, die dit weekend óók in Antwerpen zou plaatsvinden. “Maandenlang hebben we er naar uitgekeken. Alles is gerepeteerd, het podium is opgebouwd, het licht hangt, de kostuums zijn klaar. Opnieuw een mokerslag voor ons bedrijf en alle medewerkers die hun hart en ziel in de voorbereiding hebben gestoken”, aldus Studio 100 in een verklaring.

To do: Studio 100 lanceert belevingsexpo in Oostende!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:47

Van 8 juli tot en met 4 september kan je je in het Kursaal van Oostende helemaal onderdompelen in de wereld van Studio 100. Niet alleen met de bootcamp van K3, maar ook met de exclusieve Studio 100 belevingsexpo!

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Tickets zijn nu te koop via deze website! Een ticket voor de expo kost 16 euro, maar je kan ook een combi kopen (mét toegang tot de K3 bootcamp) voor 26 euro!

ABSOLUT geeft festivalliefhebbers de kans op een Tomorrowland-ervaring 

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:30

Over twee dikke weken barst Tomorrowland los. We hebben er zó veel zin in, dat het wachten oneindig lang lijkt te duren. Wodkamerk ABSOLUT voelt met festivalliefhebbers mee en geeft hen de kans op een unieke Tomorrowland-ervaring.

ABSOLUT organiseert een evenement waar je niet alleen de sterren van de hemel kunt dansen, maar ook nog eens een plekje op Tomorrowland of een van de andere prijzen kunt bemachtigen.

Het gaat allemaal plaatsvinden op het Theaterplein in Antwerpen. Jana Vitiligo en DJ Licious komen langs voor het draaien van fijne plaatjes. Enige wat jij hoeft te doen is op een feestelijk verlichte dansvloer je beste moves showen. Stopt de muziek? En komt het nummer van jouw polsbandje overeen met het nummer dat je ziet op het scherm? Dan ben jij misschien wel de gelukkige die naar Tomorrowland gaat of één van de andere leuke Tomorrowland prijzen verdient!

De dansvloer van ABSOLUT x Tomorrowland opent vrijdag om 20.30 uur.
Be there or be square.

Klik hier voor meer info!

Ontdek meer