Eerste shows van nieuwe K3 gaan niet door

Karen Luiken-04 december 2021 om 09:49

De nieuwe K3 met Julia als derde groepslid zou dit weekend eigenlijk voor het eerst samen op het podium staan voor een optreden tijdens de Rewind Party van Studio 100. Fans konden de dames eindelijk in real life bewonderen. Maar helaas: die plannen gaan op het laatste moment niet door. Studio 100 laat weten dat het meerdaagse evenement in het Antwerpse Sportpaleis wordt afgelast.

Volgens het oorspronkelijke plan zouden Hanne, Marthe en Julia meerdere dagen op een rij een show weggeven in het Sportpaleis. Ook andere artiesten van onder meer Spring en Baba Yega zouden optreden. Maar dat wordt nu dus allemaal uitgesteld vanwege de nieuwe coronamaatregelen. “Slecht nieuws voor alle Studio 100 Rewind-partygangers”, schrijft Studio 100 op social media. “De afgevaardigde van de minister heeft laten weten dat de Studio 100 Rewind Party jammer genoeg niet kan doorgaan.”

In het totaal werden er zo’n 100.000 bezoekers verwacht in het Sportpaleis. Niet alleen voor de Rewind Party, ook voor de Grote Sinterklaasshow, die dit weekend óók in Antwerpen zou plaatsvinden. “Maandenlang hebben we er naar uitgekeken. Alles is gerepeteerd, het podium is opgebouwd, het licht hangt, de kostuums zijn klaar. Opnieuw een mokerslag voor ons bedrijf en alle medewerkers die hun hart en ziel in de voorbereiding hebben gestoken”, aldus Studio 100 in een verklaring.

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Muilen, seksspeeltjes en boy sober zijn!

Simon Smetryns-17 april 2024 om 11:51

Kobe Peeters trok voor ons naar de Chirofuif in Opglabbeek en duwde onze mic onder de feestgangers.

Wil je ook graag dat we eens langskomen op jouw event? Contacteer ons via hier.

Ontdek meer