Eerste shows van nieuwe K3 gaan niet door

Karen Luiken-04 december 2021 om 09:49

De nieuwe K3 met Julia als derde groepslid zou dit weekend eigenlijk voor het eerst samen op het podium staan voor een optreden tijdens de Rewind Party van Studio 100. Fans konden de dames eindelijk in real life bewonderen. Maar helaas: die plannen gaan op het laatste moment niet door. Studio 100 laat weten dat het meerdaagse evenement in het Antwerpse Sportpaleis wordt afgelast.

Volgens het oorspronkelijke plan zouden Hanne, Marthe en Julia meerdere dagen op een rij een show weggeven in het Sportpaleis. Ook andere artiesten van onder meer Spring en Baba Yega zouden optreden. Maar dat wordt nu dus allemaal uitgesteld vanwege de nieuwe coronamaatregelen. “Slecht nieuws voor alle Studio 100 Rewind-partygangers”, schrijft Studio 100 op social media. “De afgevaardigde van de minister heeft laten weten dat de Studio 100 Rewind Party jammer genoeg niet kan doorgaan.”

In het totaal werden er zo’n 100.000 bezoekers verwacht in het Sportpaleis. Niet alleen voor de Rewind Party, ook voor de Grote Sinterklaasshow, die dit weekend óók in Antwerpen zou plaatsvinden. “Maandenlang hebben we er naar uitgekeken. Alles is gerepeteerd, het podium is opgebouwd, het licht hangt, de kostuums zijn klaar. Opnieuw een mokerslag voor ons bedrijf en alle medewerkers die hun hart en ziel in de voorbereiding hebben gestoken”, aldus Studio 100 in een verklaring.

'Cobra Kai'-sterren komen naar FACTS

Karen Luiken-09 januari 2022 om 15:56

Geweldig nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Twee sterren uit de populaire Netflix-serie komen binnenkort naar ons land. Hawk en Tory zullen begin april te vinden zijn op FACTS!

Hawk en Tory luisteren in het echte leven naar de namen Jacob Bertrand en Peyton List. De twee acteurs bevinden zich normaal gesproken aan de andere kant van de oceaan, maar komen in de lente naar ons Belgenlandje gevlogen om FACTS bij te wonen. In de Flanders Expo Gent gaan ze op de foto met fans, delen ze handtekeningen uit, beantwoorden ze vragen en nemen ze deel aan panelsessies.

FACTS vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april. Het evenement is een plek waar films, series en games tot leven komen. Je kunt er terecht voor spelletjes, cosplay, superhelden, anime en allerlei grote fenomenen uit de popcultuur. Kaartjes koop je hier.

LEGO bezorgt magisch lichtspektakel aan Koningin Paola Kinderziekenhuis

Lola Obasuyi Van Acker-28 december 2021 om 07:30

LEGO wil er voor zorgen dat elk kind de kans krijgt om te spelen met hun speelgoed, vooral tijdens de feestdagen. Daarom schenken ze met #BuildToGive 1,5 miljoen LEGO sets weg in 29 verschillende landen en iedereen kan zijn steentje bijdragen op deze manier: neem wat LEGO blokken die je nog thuis hebt liggen, bouw hiermee een ster, neem een foto en plaats deze op Instagram met de hashtag #BuildToGive. Voor elke ster die wordt gedeeld, zal LEGO een set schenken, ergens ter wereld, aan een kindje dat het moeilijker geeft.

De campagne ging van start op 4 december en loopt nog tot 31 januari. Check dus snel eens op zolder of je nog paar LEGO stenen hebt liggen en bouwen maar!

Lichtshow

België is het enige land dat vanavond een uniek lichtspektakel organiseert. Dit is nog nooit eerder gezien in ons land. Vanavond, op 28 december, zal er de show te zien voor alle kindjes die uit hun raam zullen kijken vanuit het Koningin Paola Kinderziekenhuis. Met 200 drones zullen ze de sterrenhemel laten dansen, prachtige beelden gegarandeerd! En om zoveel mogelijk kinderen te laten meegenieten van de show, wordt het vanavond uitgezonden via Facebook Live.

Ontdek meer