Eerste shows van nieuwe K3 gaan niet door

Karen Luiken-04 december 2021 om 09:49

De nieuwe K3 met Julia als derde groepslid zou dit weekend eigenlijk voor het eerst samen op het podium staan voor een optreden tijdens de Rewind Party van Studio 100. Fans konden de dames eindelijk in real life bewonderen. Maar helaas: die plannen gaan op het laatste moment niet door. Studio 100 laat weten dat het meerdaagse evenement in het Antwerpse Sportpaleis wordt afgelast.

Volgens het oorspronkelijke plan zouden Hanne, Marthe en Julia meerdere dagen op een rij een show weggeven in het Sportpaleis. Ook andere artiesten van onder meer Spring en Baba Yega zouden optreden. Maar dat wordt nu dus allemaal uitgesteld vanwege de nieuwe coronamaatregelen. “Slecht nieuws voor alle Studio 100 Rewind-partygangers”, schrijft Studio 100 op social media. “De afgevaardigde van de minister heeft laten weten dat de Studio 100 Rewind Party jammer genoeg niet kan doorgaan.”

In het totaal werden er zo’n 100.000 bezoekers verwacht in het Sportpaleis. Niet alleen voor de Rewind Party, ook voor de Grote Sinterklaasshow, die dit weekend óók in Antwerpen zou plaatsvinden. “Maandenlang hebben we er naar uitgekeken. Alles is gerepeteerd, het podium is opgebouwd, het licht hangt, de kostuums zijn klaar. Opnieuw een mokerslag voor ons bedrijf en alle medewerkers die hun hart en ziel in de voorbereiding hebben gestoken”, aldus Studio 100 in een verklaring.

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

IKEA organiseert grote rommelmarkt in Gent

Karen Luiken-31 mei 2023 om 10:41- Foto:

Photo by Jueun Song on Unsplash

Nog niks te doen aanstaande zaterdag? Breng vooral een bezoekje aan de IKEA in Gent. Daar wordt een grote rommelmarkt georganiseerd waar meubels, accessoires en kledingstukken worden verkocht.

IKEA probeert klanten al een tijdje aan te zetten om producten en meubels een tweede leven te geven. Dat doet de keten onder andere met een ‘Tweedekanshoek’, die in verschillende filialen te vinden is en waar men afgedankte artikelen, producten met kleine defecten en andere IKEA-spullen tegen kleine prijsjes kan kopen.

Maar nu is er dus iets nieuws: de rommelmarkt. Family members krijgen de kans om hier al hun oude, ongebruikte spullen te verkopen. Dat kunnen IKEA-producten zijn, maar ook andere items. Het evenement is gratis toegankelijk tussen 09.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom!

Ontdek meer