Allerlaatste afleveringen 'La Casa de Papel' staan online

Karen Luiken-04 december 2021 om 09:19

De bladzijde van het allerlaatste hoofdstuk uit het ‘La Casa de Papel’-boek is opengeslagen. Netflix heeft vijf nieuwe afleveringen online gezet en na die afleveringen is het verhaal voorgoed afgesloten. Dit is wat je van het slotstuk kunt verwachten.

Let op: dit artikel bevat spoilers. Heb je alle voorgaande afleveringen al gezien? Dan weet je vast dat Tokio dood is en dat de vijand van de bende, gewond maar gevaarlijker dan ooit, zich nog steeds in de Bank van Spanje bevindt. In hun donkerste uur en met een grote uitdaging voor de boeg, smeedt de bende een gedurfd plan om het goud weg te krijgen zonder dat iemand het in de gaten heeft. Maar of dat gaat lukken? El Professor maakt namelijk de grootste fout van zijn leven...

De cast bestaat natuurlijk weer uit de originele leden, waaronder Pedro Alonso aka Berlin. Hoewel hij in een eerder seizoen al overleed, keert hij nog steeds in vlagen terug. Het personage is namelijk publieksfavoriet en dat is dan ook precies de reden waarom er binnenkort een spin-off over hem gemaakt wordt. Netflix heeft de reeks gepland staan voor het jaar 2023.

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer