Allerlaatste afleveringen 'La Casa de Papel' staan online

Karen Luiken-04 december 2021 om 09:19

De bladzijde van het allerlaatste hoofdstuk uit het ‘La Casa de Papel’-boek is opengeslagen. Netflix heeft vijf nieuwe afleveringen online gezet en na die afleveringen is het verhaal voorgoed afgesloten. Dit is wat je van het slotstuk kunt verwachten.

Let op: dit artikel bevat spoilers. Heb je alle voorgaande afleveringen al gezien? Dan weet je vast dat Tokio dood is en dat de vijand van de bende, gewond maar gevaarlijker dan ooit, zich nog steeds in de Bank van Spanje bevindt. In hun donkerste uur en met een grote uitdaging voor de boeg, smeedt de bende een gedurfd plan om het goud weg te krijgen zonder dat iemand het in de gaten heeft. Maar of dat gaat lukken? El Professor maakt namelijk de grootste fout van zijn leven...

De cast bestaat natuurlijk weer uit de originele leden, waaronder Pedro Alonso aka Berlin. Hoewel hij in een eerder seizoen al overleed, keert hij nog steeds in vlagen terug. Het personage is namelijk publieksfavoriet en dat is dan ook precies de reden waarom er binnenkort een spin-off over hem gemaakt wordt. Netflix heeft de reeks gepland staan voor het jaar 2023.

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer