Netflix trakteert fans op LGBTQ+-kerstfilm ‘Single All The Way’

Karen Luiken-03 december 2021 om 10:34

Netflix staat vol met kerstfilms, maar toch is er een in het bijzonder die je als kerstfanaat vandaag nog zou moeten kijken. De streamingsdienst heeft ‘Single All The Way’ toegevoegd aan het aanbod, een film die draait om een LGBTQ+-koppel.

In ‘Single All The Way’ spelen drie mannen de hoofdrol. Eén daarvan is Peter, die voor een familiebezoek met kerst zijn beste vriend vraagt om te doen alsof ze een stel zijn. Klinkt als een goed plan, maar daar komt al snel verandering in als Peters familie zich ermee begint te bemoeien.

De hoofdrollen in het romantische verhaal worden gespeeld door Michael Urie, Philemon Chambers en Luke Macfarlane. Check hieronder alvast de trailer.

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Ontdek meer