Rihanna reageert op geruchten over zwangerschap

Karen Luiken-03 december 2021 om 10:26

Rihanna is helemaal klaar met de geruchten die suggereren dat de zangeres zwanger zou zijn. Via social media reageert ze in een berichtje op een fan, waarmee ze héél duidelijk maakt geen kindje te verwachten.

De geruchtenmolen kreeg een zwengel toen Rihanna tijdens een ceremonie op Barbados werd uitgeroepen tot nationale held van het land. Ze droeg een oranje jurk, en mensen dachten daar een beginnend babybuikje in te spotten.

Een fan besloot de vraag waar iedereen een antwoord op wil, aan de zangeres te stellen en zei: “Mag ik naar je babyshower? Waar of niet waar, je baby’s worden mooi. Sorry dat iedereen zich met je baarmoeder bemoeit.”

RiRi antwoordde daarop met een reactie waarin ze zegt dat als elk zwangerschapsgerucht over haar waar zou zijn geweest, ze nu al tien kinderen zou hebben. “Je was ook niet bij de eerste tien babyshowers! Jullie fokken me verdomme elk jaar, lol”, aldus de zangeres tegen haar fan.

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer