Rihanna reageert op geruchten over zwangerschap

Karen Luiken-03 december 2021 om 10:26

Rihanna is helemaal klaar met de geruchten die suggereren dat de zangeres zwanger zou zijn. Via social media reageert ze in een berichtje op een fan, waarmee ze héél duidelijk maakt geen kindje te verwachten.

De geruchtenmolen kreeg een zwengel toen Rihanna tijdens een ceremonie op Barbados werd uitgeroepen tot nationale held van het land. Ze droeg een oranje jurk, en mensen dachten daar een beginnend babybuikje in te spotten.

Een fan besloot de vraag waar iedereen een antwoord op wil, aan de zangeres te stellen en zei: “Mag ik naar je babyshower? Waar of niet waar, je baby’s worden mooi. Sorry dat iedereen zich met je baarmoeder bemoeit.”

RiRi antwoordde daarop met een reactie waarin ze zegt dat als elk zwangerschapsgerucht over haar waar zou zijn geweest, ze nu al tien kinderen zou hebben. “Je was ook niet bij de eerste tien babyshowers! Jullie fokken me verdomme elk jaar, lol”, aldus de zangeres tegen haar fan.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer