Rihanna reageert op geruchten over zwangerschap

Karen Luiken-03 december 2021 om 10:26

Rihanna is helemaal klaar met de geruchten die suggereren dat de zangeres zwanger zou zijn. Via social media reageert ze in een berichtje op een fan, waarmee ze héél duidelijk maakt geen kindje te verwachten.

De geruchtenmolen kreeg een zwengel toen Rihanna tijdens een ceremonie op Barbados werd uitgeroepen tot nationale held van het land. Ze droeg een oranje jurk, en mensen dachten daar een beginnend babybuikje in te spotten.

Een fan besloot de vraag waar iedereen een antwoord op wil, aan de zangeres te stellen en zei: “Mag ik naar je babyshower? Waar of niet waar, je baby’s worden mooi. Sorry dat iedereen zich met je baarmoeder bemoeit.”

RiRi antwoordde daarop met een reactie waarin ze zegt dat als elk zwangerschapsgerucht over haar waar zou zijn geweest, ze nu al tien kinderen zou hebben. “Je was ook niet bij de eerste tien babyshowers! Jullie fokken me verdomme elk jaar, lol”, aldus de zangeres tegen haar fan.

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer