EOTB-ster Jørney wil afstand van Odim

Karen Luiken-03 december 2021 om 10:04

Hoewel ‘Ex On The Beach’-sterren Jørney en Odim in de afgelopen maanden al meerdere keren uit elkaar zijn gegaan en vervolgens weer samen kwamen, lijkt het er nu op dat ze voorlopig allebei als single door het leven blijven gaan. Jørney heeft in een gesprek met Shownieuws aangegeven dat ze afstand van elkaar nemen.

Jørney is momenteel hoogzwanger van haar eerste kindje met Odim. De twee hadden gehoopt de kleine samen op te kunnen voeden, maar daar is nu geen sprake meer van. “Er zijn nu zoveel dingen gebeurd waardoor ik zoiets heb van: ik wil gewoon even afstand”, aldus Jørney. “Natuurlijk krijgen we een kindje samen, dus je hebt een ideaalbeeld van huisje, boompje, beestje. Maar dat is tot nu toe niet de realiteit.”

Eén van de voornaamste reden waarom de twee niet samen zijn, is het gedrag van Odim. Zo zou hij vreemd zijn gegaan en stond hij in een club toen Jørney vanwege haar zwangerschap naar het ziekenhuis moest. "Hij heeft een heel bewuste keuze gemaakt om naar de discotheek te gaan en niet naar mij op dat moment. Toen ik daar was en ik echt video’s kreeg en hij mij belde met bepaalde dingen, voelde het voor mij echt alsof ik moest schijten en kotsen tegelijk”, vervolgt de realityster.

"Hij moet zich weer echt aan mij gaan bewijzen. Als hij dat niet wil doen is het ook goed. Maar dan moet hij gewoon zijn eigen weg gaan. Dan gaan we gewoon alsnog een co-ouderschap aan."

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer