EOTB-ster Jørney wil afstand van Odim

Karen Luiken-03 december 2021 om 10:04

Hoewel ‘Ex On The Beach’-sterren Jørney en Odim in de afgelopen maanden al meerdere keren uit elkaar zijn gegaan en vervolgens weer samen kwamen, lijkt het er nu op dat ze voorlopig allebei als single door het leven blijven gaan. Jørney heeft in een gesprek met Shownieuws aangegeven dat ze afstand van elkaar nemen.

Jørney is momenteel hoogzwanger van haar eerste kindje met Odim. De twee hadden gehoopt de kleine samen op te kunnen voeden, maar daar is nu geen sprake meer van. “Er zijn nu zoveel dingen gebeurd waardoor ik zoiets heb van: ik wil gewoon even afstand”, aldus Jørney. “Natuurlijk krijgen we een kindje samen, dus je hebt een ideaalbeeld van huisje, boompje, beestje. Maar dat is tot nu toe niet de realiteit.”

Eén van de voornaamste reden waarom de twee niet samen zijn, is het gedrag van Odim. Zo zou hij vreemd zijn gegaan en stond hij in een club toen Jørney vanwege haar zwangerschap naar het ziekenhuis moest. "Hij heeft een heel bewuste keuze gemaakt om naar de discotheek te gaan en niet naar mij op dat moment. Toen ik daar was en ik echt video’s kreeg en hij mij belde met bepaalde dingen, voelde het voor mij echt alsof ik moest schijten en kotsen tegelijk”, vervolgt de realityster.

"Hij moet zich weer echt aan mij gaan bewijzen. Als hij dat niet wil doen is het ook goed. Maar dan moet hij gewoon zijn eigen weg gaan. Dan gaan we gewoon alsnog een co-ouderschap aan."

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer