Dit is de nieuwe kerstsingle van Ed Sheeran

Karen Luiken-03 december 2021 om 09:27

Kerst is natuurlijk niet compleet zonder de nodige kerstnummers. Verschillende grote artiesten als Justin Bieber, Ariana Grande en Mariah Carey zorgden in de afgelopen jaren al voor feestachtige hits. Vandaag is het de beurt aan Ed Sheeran en Elton John.

Ed Sheeran gaat al jaren mee in de muziekindustrie, maar durfde het nooit aan om een kerstsingle uit te brengen. “Ik had lange tijd het gevoel dat het niet bij me paste”, zei hij eerder. Maar een paar maanden geleden veranderde hij van gedachte toen een goede vriend van hem overleed. “Misschien ben ik er morgen niet meer. Waarom zou ik deze kans niet pakken?”

De Britse zanger sloeg voor het liedje de handen ineen met Elton John. Samen doken ze de studio in en bedachten ze een erg originele – ahum – naam voor het nummer. Je luistert ‘Merry Christmas’ hier:

KJ Apa komt met nieuwe single

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:11

'Riverdale'-acteur KJ Apa heeft via zijn instagram bekendgemaakt dat hij vrijdag 28 januari een nieuwe single dropt. Dat doet hij niet alleen, maar wel met 'Riverdale'-collega Hart Denton. De twee vormen samen het duo Motherlover.

De twee leerden elkaar kennen op de set van 'Riverdale' en de muzikale vibes sloegen meteen over. Van KJ Apa wisten we natuurlijk al dat hij kon zingen (en gitaarspelen), maar dat doet hij dus voortaan ook samen met Denton.

Motherlove lanceert op vrijdag 28 januari hun nieuwste single 'Mother'. Het wordt de debuutsingle van de nieuwe band.

Maksim stelt release debuutplaat uit

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:33

De Vlaamse acteur Maksim Stojanac, vooral bekend van #LikeMe, heeft besloten de release van zijn debuutplaat uit te stellen. Dat laat hij weten via Instagram.

Een paar maanden geleden bracht Maksim zijn eerste solosingle ‘Vechten Voor Je’ uit. Het was de bedoeling dat hij op 28 januari een compleet album zou lanceren, maar dat plan is nu van de baan.

“Na lang nadenken heb ik besloten om de release van mijn album te verplaatsen naar 6 mei”, aldus het muzikale talent. “Het gaat over mijn debuutalbum en ik wil dit kunnen uitbrengen met alles erop en eraan: signeersessies, meets & greets, enzovoort.”

De zanger schrijft dat de coronamaatregelen helaas roet in het eten gooien. “Het is nog onduidelijk of de AB show kan doorgaan op 12 februari, meer nieuws hierover snel. Alleen maar liefde”, sluit Maksim af.

Ontdek meer