Ingesneeuwde Ikea-bezoekers overnachten in showroom

Karen Luiken-03 december 2021 om 07:44

Iedereen die ooit door de Ikea heeft gewandeld weet hoe aantrekkelijk de showrooms eruit kunnen zien. Vooral de bedden nodigen uit voor een warm bezoekje onder de dekens. Meerdere klanten en medewerkers van de winkel hebben afgelopen week zonder gêne mogen ondervinden hoe het is om erin te liggen. Zij werden ondergesneeuwd en konden daarom niet anders dan een nacht doorbrengen in een Ikea-vestiging in Denemarken.

Het gebeurde woensdagavond. Zes klanten en 25 medewerkers waren in een Ikea-winkel in de stad Aalborg toen het plotseling heel hard begon te sneeuwen. Er vielen zoveel vlokken dat de groep gevangen kwam te zitten en gedwongen werd de nacht in de winkel door te brengen. Nu is Ikea dankzij de enorme showroom gelukkig geen vervelende plek om te moeten slapen en de aanwezigen mochten dan ook een bed uitkiezen dat ze altijd al wilden proberen.

“Het was een goede nacht. Allemaal leuk”, zegt winkelmanager Peter Elmose volgens Ekstra Bladet. Er werden drankjes uitgedeeld, iedereen kreeg een kaneelbroodje en op de televisie stond voetbal aan. Michelle Barrett heeft zich geen moment verveeld. “Iedereen was zo lief. We lachten eigenlijk gewoon om de situatie omdat we dit waarschijnlijk nooit meer mee zullen maken.”

(Photo by Jueun Song on Unsplash)

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer