Ingesneeuwde Ikea-bezoekers overnachten in showroom

Karen Luiken-03 december 2021 om 07:44

Iedereen die ooit door de Ikea heeft gewandeld weet hoe aantrekkelijk de showrooms eruit kunnen zien. Vooral de bedden nodigen uit voor een warm bezoekje onder de dekens. Meerdere klanten en medewerkers van de winkel hebben afgelopen week zonder gêne mogen ondervinden hoe het is om erin te liggen. Zij werden ondergesneeuwd en konden daarom niet anders dan een nacht doorbrengen in een Ikea-vestiging in Denemarken.

Het gebeurde woensdagavond. Zes klanten en 25 medewerkers waren in een Ikea-winkel in de stad Aalborg toen het plotseling heel hard begon te sneeuwen. Er vielen zoveel vlokken dat de groep gevangen kwam te zitten en gedwongen werd de nacht in de winkel door te brengen. Nu is Ikea dankzij de enorme showroom gelukkig geen vervelende plek om te moeten slapen en de aanwezigen mochten dan ook een bed uitkiezen dat ze altijd al wilden proberen.

“Het was een goede nacht. Allemaal leuk”, zegt winkelmanager Peter Elmose volgens Ekstra Bladet. Er werden drankjes uitgedeeld, iedereen kreeg een kaneelbroodje en op de televisie stond voetbal aan. Michelle Barrett heeft zich geen moment verveeld. “Iedereen was zo lief. We lachten eigenlijk gewoon om de situatie omdat we dit waarschijnlijk nooit meer mee zullen maken.”

(Photo by Jueun Song on Unsplash)

Awkward: vrouw belandt in lockdown met blind date

Karen Luiken-14 januari 2022 om 08:11

Denk jij ooit het meest ongemakkelijke afspraakje ooit te hebben gehad? Wacht maar tot je het verhaal van de Chinese Wang hoort. Zij ging op blind date met een man en moest meteen met hem in quarantaine toen bleek dat de volledige stad Zhengzhou direct in volledige lockdown moest.

De date vond vorige week plaats. Omdat Wang ‘behoorlijk oud werd’ hadden haar ouders tien blind dates voor haar geregeld, in de hoop dat ze de ware liefde zou vinden. Eén van de afspraakjes stond gepland voor zondag. Wang vloog van Guangzhou naar Zhengzhou, waar ze bij een onbekende man thuis zou gaan eten.

“Het was prima toen ik kwam”, vertelt de vrouw volgens lokale media. “Maar na het diner, toen ik net op het punt stond te vertrekken, verslechterde de COVID-situatie plotseling.”

Er werd een onmiddellijke lockdown afgekondigd en dat betekende dat Wang vastzat in het huis van de man die ze slechts een paar uur kende. “Het is heel ongemakkelijk en beschaamd om in een appartement te wonen met iemand die je nauwelijks kent”, vervolgt ze. “Hij praat zo weinig als een houten pop.”

De vrouw houdt het internet met een videodagboek op de hoogte van haar ietwat bijzondere avontuur. Het is niet duidelijk hoe lang de lockdown in Zhengzhou nog gaat duren en hoe lang de vrouw dus nog met de man in quarantaine moet blijven.

Vrouw stopt met werken om fulltime 'puppy' te zijn

Karen Luiken-11 januari 2022 om 07:09

Een vrouw is gestopt met haar baan om fulltime 'puppy' te kunnen zijn. Dat doet ze met filmpjes op OnlyFans, waar ze binnen een jaar tijd zo’n 1 miljoen dollar mee heeft verdiend. Jenna Phillips was dus al populair op het platform, maar heeft er nu nóg meer fans bij gekregen door een video die sinds kort viral gaat.

Jenna doet in filmpjes alsof ze een hond is. Ze apporteert, speelt en drinkt water uit kommen. Maar in haar nieuwste video gaat ze nog een stapje verder. Op de beelden, die bijna 15 miljoen keer bekeken zijn, is te zien hoe ze met een riem om haar nek over de grond kruipt. Zodra ze een andere vrouw ziet die zich ook voordoet als een hond, stopt ze met bewegen. De twee staren elkaar aan en blaffen luid.

De passie voor honden is volgens Jenna ontstaan tijdens een ontmoeting met andere ‘pups’, volwassenen die zich voordoen als dieren. “Ik heb geëxperimenteerd met gehoorzaamheidstraining”, vertelde ze in de ‘No Jumper’-show. “Ik heb gekeken hoe het zou zijn om als hond behandeld te worden en heb nooit meer achterom gekeken. Ik voelde me zo in mijn element.”

Ontdek meer