Het huis uit 'Home Alone' kan binnenkort (een nacht) voor jou zijn

Karen Luiken-03 december 2021 om 07:00

Kinderdromen kunnen binnenkort werkelijkheid worden. Airbnb heeft een nieuw pareltje online gezet en daar zullen vooral fans van ‘Home Alone’ héél blij mee zijn. Je kunt een nacht doorbrengen in het iconische huis uit de film.

Het huis is dé thuisbasis van de familie McCallister in de kerstklassieker uit 1990. We zagen hoe Kevin er hier alles aan deed om een stel kwaadaardige dieven buiten de deur te houden. Hij zette boobytraps op, schreeuwde in een spiegel en at al het junkfood dat hij maar kon vinden. Jij kan binnenkort precies hetzelfde doen in precies datzelfde huis.

De woning is gelegen in de omgeving van Chicago en is vanaf 7 december te boeken voor slechts 25 dollar. Maximaal vier gasten zullen de kans krijgen om er in de nacht van 12 december te overnachten. Ze worden bij aankomst begroet door Devin Ratray, die Kevins oudere broer Buzz speelde.

“Je herinnert je me misschien niet als bijzonder meegaand”, zegt Buzz volgens BBC in een persbericht. “Maar ik ben volwassen geworden en zou deze vakantieperiode graag mijn ouderlijk huis – en zelfs mijn pizza – met je delen. Probeer mijn tarantula deze keer niet los te laten.”

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer