Little Mix neemt pauze voor onbepaalde tijd

Karen Luiken-03 december 2021 om 06:53

Little Mix stopt er tijdelijk mee. Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall hebben via social media laten weten dat ze na tien jaar samenzijn een pauze nemen voor onbepaalde tijd.

Hoewel het nieuws hard aan zal komen bij fans, verzekert de groep dat ze niet uit elkaar gaan. Het gaat volgens de meiden slechts om een pauze, die ingaat na hun ‘Confetti’-tour. “We willen jullie laten weten dat we na de ‘Confetti’-tour in april/mei volgend jaar een pauze nemen van Little Mix. Het zijn tien geweldige jaren geweest, een prachtig non-stop avontuur, en we vinden dat de tijd rijp is om er even tussenuit te gaan zodat we kunnen opladen en aan andere projecten kunnen werken. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie liefde en steun. We zouden zó veel van jullie allemaal.”

De dames vervolgen: “We gaan niet uit elkaar. Little Mix blijft. We hebben plannen voor meer muziek, tours en optredens in de toekomst. We hebben al zoveel geweldige herinneringen met jullie gemaakt en we kunnen niet wachten tot we die draad weer oppakken. We zijn zussen en we zullen altijd elkaar en jullie, onze fans, in ons leven hebben. Little Mix is voor altijd.”

Het nieuws komt niet helemaal als een verrassing. Een paar weken geleden meldden bronnen al Perrie, Leigh-Anne en Jade deze maand bekend zouden maken dat ze uit elkaar zouden gaan.

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

'Riverdale'-ster eerlijk over toxic zelfbeeld

Karen Luiken-18 januari 2022 om 17:03

Lili Reinhart heeft de afgelopen maanden geworsteld met obsessieve gedachten over haar lichaam en gewicht. Dat laat de ‘Riverdale’-ster weten in een aantal eerlijke berichten op social media.

“Het is behoorlijk ernstig”, schrijft Lili over haar struggles. “Ik wil een moment nemen om me kwetsbaar op te stellen en dit te delen in de hoop dat mensen die hier ook mee kampen, zich niet alleen voelen."

De 25-jarige actrice laat weten dat haar problemen met haar lichaamsbeeld zijn verergerd door het Hollywood-leventje. “Het is een uitdaging om met liefde naar je lichaam te kijken in plaats van met kritiek. Het is een oefening die ik nog steeds aan het leren ben. Ik had nooit verwacht dat het werken in deze industrie, die zo geobsedeerd is door vrouwenlichamen en gewicht, zoveel problemen zou kunnen veroorzaken met mijn eigen lichaamsacceptatie en positiviteit. Maar het is wel zo.”

Lili zou willen dat ze niet was opgegroeid in een tijd waarin slanke vrouwen met kleine maatjes het ideaalbeeld vormen. “Ik heb in de spiegel gekeken en mijn huid strak naar achteren getrokken om te zien hoe ik eruit ‘zou’ moeten zien. Het is pijnlijk om te bedenken dat honderden miljoenen zich zorgen maken over hun lichaam.”

Hoewel Lili blij is dat haar lijf haar al 25 jaar een trouwe dienst bewijst, had ze gehoopt er meer van te kunnen houden. “Ik weet dat ik niet de enige ben met deze giftige manier van denken over mijn lichaam. Het is hartverscheurend dat dit gevoel door zovelen van ons wordt begrepen. Laten we er over praten. Normaliseer het. Leef mee met anderen.”

Ontdek meer