Little Mix neemt pauze voor onbepaalde tijd

Karen Luiken-03 december 2021 om 06:53

Little Mix stopt er tijdelijk mee. Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall hebben via social media laten weten dat ze na tien jaar samenzijn een pauze nemen voor onbepaalde tijd.

Hoewel het nieuws hard aan zal komen bij fans, verzekert de groep dat ze niet uit elkaar gaan. Het gaat volgens de meiden slechts om een pauze, die ingaat na hun ‘Confetti’-tour. “We willen jullie laten weten dat we na de ‘Confetti’-tour in april/mei volgend jaar een pauze nemen van Little Mix. Het zijn tien geweldige jaren geweest, een prachtig non-stop avontuur, en we vinden dat de tijd rijp is om er even tussenuit te gaan zodat we kunnen opladen en aan andere projecten kunnen werken. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie liefde en steun. We zouden zó veel van jullie allemaal.”

De dames vervolgen: “We gaan niet uit elkaar. Little Mix blijft. We hebben plannen voor meer muziek, tours en optredens in de toekomst. We hebben al zoveel geweldige herinneringen met jullie gemaakt en we kunnen niet wachten tot we die draad weer oppakken. We zijn zussen en we zullen altijd elkaar en jullie, onze fans, in ons leven hebben. Little Mix is voor altijd.”

Het nieuws komt niet helemaal als een verrassing. Een paar weken geleden meldden bronnen al Perrie, Leigh-Anne en Jade deze maand bekend zouden maken dat ze uit elkaar zouden gaan.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer