McDonald's brengt exclusieve sneaker op de markt

Karen Luiken-02 december 2021 om 09:10

Net zoals ieder ander jaar komt McDonald’s ook deze decembermaand weer met iets bijzonders. De fastfoodketen brengt een exclusieve sneaker op de markt, die in samenwerking met het fashionmerk BALR is gemaakt.

De sneakers hebben de iconische gele kleur van McDonald’s en worden verder gecombineerd met de kleuren groen, bruin en wit. De gele M komt meerdere keren terug: zowel op de zijkant als op de lip van de schoenen. Verder gaan de stappers gepaard met een setje patches, die je er zelf op kan klikken. Daarop staan plaatjes van hamburgers, frietjes of andere McDonald’s-lekkernijen.

Wat misschien nog wel het meest opvallende is, is dat je de sneakers op twee verschillende manieren kan dragen. Als lage óf hoge variant, zodat je ze met iedere denkbare outfit kunt matchen.

Wie de schoenen wil hebben, moeten we helaas teleurstellen. Er is namelijk maar één exemplaar en die wordt via de (Nederlandse) app van McDonald’s weggegeven bij een winactie.

Timothée Chalamet lanceert eerste eigen hoodie

Dieter Blarinckx-23 december 2021 om 07:19

De Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet heeft via zijn eigen instagram bekendgemaakt dat hij een eigen hoodie lanceert. Die hoodie is een samenwerking met Haider Ackermann.

De hoodie komt er niet zomaar, want Timothée en Haider wilden al langer samen iets doen maar vonden nooit de juiste opportuniteit. In augustus hoorden de twee over de humanitaire crisis in Afghanistan, waarna ze de koppen even bij mekaar staken. De volledige opbrengst van de hoodie gaat 100% naar Afghanistan Libre, een organisatie die zich ter plaatste inzet voor de getroffenen van de crisis.

De witte hoodie is in twee maten beschikbaar, in medium en large. Voor één exemplaar betaal je zo'n 175 euro. Meer info kan je hier vinden.

Superga en Hailey Bieber brengen nieuwe schoenencollectie uit en TAGMAG mag er twee paar weggeven!

Lola Obasuyi Van Acker-15 december 2021 om 16:00

Al sinds 1911 voorziet Superga de wereld van stijlvolle tennissneakers. Met hun laatste campagne onderstreept het Italiaanse label nog maar eens waarom zij de kroon spannen als het aankomt op tijdloze sneakers. Ze sloegen de handen in elkaar met fashion icoon Hailey Bieber.

Het 24-jarige model staat bij velen bovenaan hun Pinterest-bord en is daarom ook de perfecte keuze voor deze effortless chic en tomboy collectie. We kennen het merk vooral van de botjes met rubberen zool maar daar stopt het niet bij! Hailey en Superga brachten ook een hippe regenlaars uit en daar mogen wij twee paar van weggeven! Ontdek hier de gehele collectie!

Wil jij kans maken op zo'n paar regenlaarzen? Doe dan mee aan onderstaande give-away en wie weet stap jij binnenkort in stijl door de regen!

Ontdek meer