McDonald's brengt exclusieve sneaker op de markt

Karen Luiken-02 december 2021 om 09:10

Net zoals ieder ander jaar komt McDonald’s ook deze decembermaand weer met iets bijzonders. De fastfoodketen brengt een exclusieve sneaker op de markt, die in samenwerking met het fashionmerk BALR is gemaakt.

De sneakers hebben de iconische gele kleur van McDonald’s en worden verder gecombineerd met de kleuren groen, bruin en wit. De gele M komt meerdere keren terug: zowel op de zijkant als op de lip van de schoenen. Verder gaan de stappers gepaard met een setje patches, die je er zelf op kan klikken. Daarop staan plaatjes van hamburgers, frietjes of andere McDonald’s-lekkernijen.

Wat misschien nog wel het meest opvallende is, is dat je de sneakers op twee verschillende manieren kan dragen. Als lage óf hoge variant, zodat je ze met iedere denkbare outfit kunt matchen.

Wie de schoenen wil hebben, moeten we helaas teleurstellen. Er is namelijk maar één exemplaar en die wordt via de (Nederlandse) app van McDonald’s weggegeven bij een winactie.

Tom Holland lanceert nieuwe t-shirts!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 07:39

Tom Holland en zijn broers lanceren met The Brothers Trust een nieuwe lijn van t-shirts, waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat!

The Brothers Trust werd in 2017 opgericht door Nikki en Dom Holland, ouders van vier jongens; Tom, Sam, Harry en Paddy - de 'broers'. Tom Holland is het middelpunt van de liefdadigheidsinstelling, maar samen met zijn broers zetten ze zich in voor het goede doel.

"Trots om de lancering van onze nieuwe @thebrotherstrust t-shirts aan te kondigen. Hoge kwaliteit, gemaakt in Engeland en voor een goed doel! Wat wil je nog meer? Aan al onze supporters over de hele wereld wil ik graag persoonlijk merci zeggen en aan degenen die nieuw zijn, welkom bij The Brothers Trust-familie ♥️", klinkt het bij Tom Holland in de aankondiging.

Voor een t-shirt betaal je zo'n 41,95 euro, maar dit gaat dus naar het goede doel :-)

Hier kan je meer info vinden!

Albert Heijn lanceert kledinglijn voor diehard fans

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:57

Als Lidl en Zeeman het kunnen, dan kunnen wij het ook. Dat moeten ze bij Albert Heijn gedacht hebben toen ze besloten een heuse kledinglijn te lanceren. De collectie verschijnt maandag en is alleen bedoeld voor diehard fans.

Over twee dagen vind je in de schappen van Albert Heijn niet alleen alles wat je kunt gebruiken in de keuken of koelkast, maar ook artikelen die je in je kledingkast kunt hangen. De winkel lanceert namelijk een eigen fanlijn. ‘Ideaal voor tijdens een festival, vakantie of dagje strand’, zo klinkt het op de website van Albert Heijn.

De collectie bevat sokken, vissershoedjes, truien, joggingshorts en zelfs een Hawaii-shirt. Het goedkoopste item - de sokken - gaan voor nog geen drie euro de deur uit. Voor andere items ben je zes tot twaalf euro kwijt.

“Het is geweldig dat klanten naast hun dagelijkse boodschappen ook bij Albert Heijn terecht kunnen voor een zomerse outfit voorzien van het herkenbare AH logo. Dit is één van de oudste onveranderde logo’s van Nederland. Mooi om te zien hoe dit tot uiting komt in de limited edition kledinglijn, speciaal voor alle fans", zegt Johan van der Zanden, directeur marketing en communicatie.

Ontdek meer