Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’!

Dieter Blarinckx-29 juli 2021 om 15:11

Groot nieuws uit het Vlaamse en Nederlandse showbizzlandschap want er komt wel degelijk een tweede seizoen van het populaire programma ‘Big Brother’! En dat is nog niet alles, want vanaf vandaag kun jij je officieel kandidaat stellen!

In het eerste seizoen van de remake vorig jaar, won de 22-jarige studente Jill een mooie prijs van zo’n 70.405 euro!

Wie zich graag kandidaat wil stellen, kan dat vanaf nu hier doen!

‘Tien Om Te Zien’ keert terug!

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:09

Na het succes van de eenmalige aflevering van ‘Tien Om Te Zien’ afgelopen zomer, heeft VTM nu bekendgemaakt dat het eens zo populaire muziekprogramma deze zomer een comeback maakt! ‘Tien Om Te Zien’ zal deze zomer maar liefst acht weken te vinden zijn in Middelkerke, mét Anne De Baetzelier en Willy Sommers! Het was tijdens de ochtendshow van Qmusic dat Anne en Willy dat leuke nieuws bekendmaakten.

"Wie "Tien om te zien" zegt, zegt Willy en Anne. Hun terugkeer vorige zomer was een groot succes, dus het spreekt voor zich dat ze ook volgende zomer gastheer en gastvrouw zullen zijn", klinkt het bij VTM-netmanager Maarten Janssen.

Meer info zal ongetwijfeld snel droppen!

Beeld: Qmusic - DPG Media

'De Verhulstjes' zijn terug: bekijk hier de eerste beelden

Simon Smetryns-21 januari 2022 om 16:45

Binnenkort kan je kijken naar het derde seizoen van 'De Verhulstjes'. Daarin volgt Play4 en GoPlay opnieuw het wel en wee van Gert, Ellen, Viktor en Marie. Met als uitvalbasis: Antwerpen.

Ontdek meer