Temptations Bert vertelde leugen om naar huis te mogen

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:32

Bert, ongetwijfeld het meest spraakmakende figuur van het afgelopen seizoen van ‘Temptation Island’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. Hij geeft toe dat hij de boel expres heeft belazerd in de hoop eerder het programma te kunnen verlaten.

We spoelen even terug naar een paar weken terug. Tijdens één van de afleveringen – de relatie van Bert en Delphine stond op dat moment al op klappen – zei Bert plotseling dat hij thuis iemand zou hebben zitten. Heel veel meer context gaf hij niet, maar de boodschap was duidelijk: hij had een ‘extra’ scharrel. Niemand begreep waar de opmerking vandaan kwam, niemand snapte nog waar Bert het over had.

En dat is ook logisch, want het blijkt een leugen te zijn. In een interview met RumagTV krijgt Bert de vraag waarom hij over dit onderwerp begon. Daarover zegt hij: “Eerlijk? Ik wilde naar huis. Ik dacht als ik nu naar huis ga en ik breek alle connecties af, dan sturen de dames mij naar huis.”

Hij voelde zich zo slecht, dat hij het liefst zijn koffers had gepakt. Maar helaas, die tactiek bleek – zoals we allemaal gezien hebben – niet te helpen.

Dit is de tweede afvaller van 'Big Brother'

Karen Luiken-16 januari 2022 om 16:21

De ‘Big Brother’-kandidaten hebben afscheid moeten nemen van Kitty. De Amsterdamse deelneemster die bekendstond om haar roze huispak, gesnurk en kookkunsten, is door de kijkers naar huis gestuurd.

Afgelopen week stond voor de deelnemers in het teken van ‘Survival Week’. Iedere dag werden er spelletjes gespeeld waar immuniteit mee gewonnen kon worden. Peter en Kitty waren de enige twee die de winst nooit wisten te pakken en bleven daarom over als genomineerden. De kijkers thuis hebben Peter vervolgens de meeste stemmen gegeven, waardoor Kitty haar koffers moest pakken.

“Wat ben ik een stom varken geweest”, was de reactie van Kitty. Zij kreeg eerder deze week de kans om immuniteit te kopen, maar besloot daar geen gebruik van te maken. Achteraf gezien heeft ze daar veel spijt van.

Coach Anouk stopt met 'The Voice of Holland' na ophef

Karen Luiken-16 januari 2022 om 16:05

Anouk keert niet terug naar 'The Voice of Holland'. De zangeres die al jarenlang als coach te zien is in het programma heeft besloten te stoppen na de berichten die zijn binnengekomen over seksueel grensoverschrijdend gedrag.

'The Voice of Holland' ligt sinds gisteren flink onder vuur. Rapper Ali B, die als coach in het programma zit, wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Er is aangifte tegen hem gedaan. Verder is ook bandleider Jeroen Rietbergen hét onderwerp van gesprek omdat hij een aantal jaar geleden ‘meerdere contacten van seksuele aard’ heeft gehad met vrouwen die bij de show betrokken waren. De muzikant is opgestapt.

Anouk vindt het verschrikkelijk wat er gebeurd is en wil niets meer met het programma te maken hebben. "Ik weet genoeg", zegt ze in een video op Instagram. "Ik heb besloten dat ik niet meer terug wil komen bij 'The Voice'. Het is een corrupte bende. Ik wil niet werken op een plek waar mannen jarenlang misbruik hebben gemaakt van hun positie, en waar er bewust voor is gekozen om het stil te houden en de andere kant op te kijken. Dat kan echt niet. Dan heb je een structureel probleem. Daar wil ik geen onderdeel van zijn."

Ontdek meer