Walhalla Festival is terug

Karen Luiken-29 juli 2021 om 14:59

Het Walhalla Festival maakt zijn comeback en wat voor één. Dansen mag, eindelijk!

Het festival vindt plaats komende vrijdag en zaterdag aan de Kwade Plas, op de grens van Belsele en Sint-Pauwels.

Walhalla Festival mag doorgaan als testevent. Wat dat concreet wil zeggen is dat het alleszins een afgeslankte versie is van wat het normaal zou zijn. Er mogen dagelijks 1000 mensen (inclusief crew) aanwezig zijn. Die moeten dan allemaal getest worden. Om dat mogelijk te maken heeft de organisatie twee soorten tickets ontworpen: een Covid Safety Ticket en een normaal ticket waarbij je dan je afspraak moet boeken voor een sneltest ter plaatse. Bij het Covid Safety Ticket moet je ofwel een bewijs van vaccinatie kunnen voorleggen of een negatieve PCR test.

De ticketverkoop gaat alvast hard. Voor vrijdag 30 juli zijn er nog zo'n 100 tickets over en voor zaterdag 31 juli nog zo'n 250 tickets, dus als je erbij wil zijn, haast je je best zo snel mogelijk naar hun website om een plaatsje te bemachtigen. De laatste tickets kan je kopen via deze link: https://walhalla2021.eventsqua...

De belofte van eindelijk terug dansen en proeven van vrijheid gaat natuurlijk ook gepaard met een geweldige line-up.

Vrijdag 30/07

HOUSE & TECHNO

- Jean Le Rouge

- Maxmoody

-Johnson

- Major Maeyer

- Fratello


Zaterdag 31/07

URBAN

- Kestified

- Eagl

- Louis XIV

- Bilbao

- Kingconnah & friends


Wij hebben alvast tickets gekocht. Tot dan!Dit is (tot nu toe) de line-up voor Sziget

Karen Luiken-14 januari 2022 om 15:37

De organisatie van Sziget heeft feestliefhebbers nóg meer reden gegeven om uit te kijken naar het festivalseizoen. Gisteren is aangekondigd dat onder meer Kensington op de komende editie zal staan.

Eerder liet de organisatie al weten dat ook Arctic Monkeys, Dua Lipa en Kings of Leon van de partij zijn. Hetzelfde geldt voor onder anderen Stromae, Bastile, Jon Hopkins, Sigrid, Ronnie Flex, Alan Walker, Jungle, Yung Lean en Little Simz.

Voor Kensington wordt het alweer het vierde muzikale bezoekje aan Sziget. “Het is te gek om terug te keren naar één van onze favoriete festivals in de wereld”, aldus de band. “Niets dan geweldige herinneringen, dus we hopen dat we daar een episch vervolg aan kunnen geven. Het is een eer om op de Main Stage te spelen en we kunnen niet wachten tot we weer op het eiland zijn!”

Sziget vindt plaats van 10 tot en met 15 augustus op het Óbuda-eiland in Boedapest. Full Festival Passes (€290) en 3-Day Passes (€195) zijn te te koop via www.szigetfestival.com.

Harry Styles headliner op Coachella

Karen Luiken-13 januari 2022 om 17:05

Harry Styles is dit jaar als headliner geboekt voor Coachella, een van ’s werelds bekendste muziekfestivals. Eerder werd al duidelijk dat ook Billie Eilish, Swedish House Mafia en Kanye West een optreden weg zullen geven.

Het nieuws over Billie, Swedish House Mafia en Kanye was gebaseerd op geruchten. Maar nu heeft de organisatie van Coachella ook zelf bevestigd dat de zangeres, dj's en rapper het podium van het festival zullen betreden. Net als Harry Styles, want ook hij is toegevoegd aan de line-up.

Coachella vindt (vooralsnog) in april plaats na twee jaar afwezigheid. In 2020 kon het feest vanwege het coronavirus niet doorgaan; toen zouden eigenlijk Frank Ocean, Rage Against the Machine en Travis Scott de headliners zijn. Ocean is al vastgelegd voor de editie van volgend jaar. Scott zou van de line-up zijn geschrapt na het drama dat zich op Astroworld afspeelde. En ook Rage Against the Machine staat niet meer op de planning.

Ontdek meer