Verjaardagsfeest 'Familie' in Lotto Arena uitgesteld

Karen Luiken-30 november 2021 om 17:09

Wéér een evenement dat wordt afgelast. Hoewel het met de nieuwe maatregelen natuurlijk te verwachten was, blijft het nog steeds een grote teleurstelling dat feestje na feestje wordt gecanceld. De volgende in de rij: het grote verjaardagsfeest van ‘Familie’ in de Lotto Arena.

Speciaal voor de 30ste verjaardag van ‘Familie’ werden fans van vroeger en nu uitgenodigd voor een liveshow boordevol nostalgie, humor en ontroering. Het feestje zou op 29 januari plaatsvinden in de Lotto Arena, maar die plannen gaan vanwege de coronacijfers, die opnieuw de pan uitschieten, niet door. Het evenement wordt uitgesteld tot na de zomer van 2022.

“Hoe graag we dit feest ook eind januari hadden gepland, het coronavirus slaat momenteel weer wild om zich heen en dat kunnen we niet negeren”, zegt Maarten Janssen van VTM. “We krijgen heel wat vragen van kijkers die graag naar het feest willen komen, maar terughoudend zijn omwille van de huidige coronacijfers. We willen van het 30 jaar ‘Familie Feest’ voor iedereen één groot zorgeloos feest maken en daarom verplaatsen we het naar een nieuw moment na de zomer. De ideale gelegenheid om het nieuwe seizoen dat dan bij VTM zal gestart zijn, feestelijk in te zetten.”

Een precieze datum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Nieuwe musical 'Vergeet Barbara' krijgt extra shows!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 07:30

Deze winter kan je in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs gaan genieten van de gloednieuwe musical ‘Vergeet Barbara’. En daar zit véél volk op te wachten, want wegens groot succes zijn er zelfs extra shows toegevoegd in de kerstvakantie!

Vanaf 14 december palmen Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans het Studio 100 Pop-Up Theater in, voor een fantastische feelgood-musical!

De indrukwekkende hoofdcast wordt op het podium geflankeerd door een 5-tal bijrollen, een 20-koppig ensemble, een spetterend live orkest én een 40-tal figuranten dat een muzikale en humoristische reis maakt door het rijke oeuvre en de allergrootste hits van een icoon uit de Vlaamse muziekgeschiedenis: Will Tura!

Prijzen variëren tussen de 39 en 199 euro per ticket.

Meer info en tickets kan je hier vinden!

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Ontdek meer