Verjaardagsfeest 'Familie' in Lotto Arena uitgesteld

Karen Luiken-30 november 2021 om 17:09

Wéér een evenement dat wordt afgelast. Hoewel het met de nieuwe maatregelen natuurlijk te verwachten was, blijft het nog steeds een grote teleurstelling dat feestje na feestje wordt gecanceld. De volgende in de rij: het grote verjaardagsfeest van ‘Familie’ in de Lotto Arena.

Speciaal voor de 30ste verjaardag van ‘Familie’ werden fans van vroeger en nu uitgenodigd voor een liveshow boordevol nostalgie, humor en ontroering. Het feestje zou op 29 januari plaatsvinden in de Lotto Arena, maar die plannen gaan vanwege de coronacijfers, die opnieuw de pan uitschieten, niet door. Het evenement wordt uitgesteld tot na de zomer van 2022.

“Hoe graag we dit feest ook eind januari hadden gepland, het coronavirus slaat momenteel weer wild om zich heen en dat kunnen we niet negeren”, zegt Maarten Janssen van VTM. “We krijgen heel wat vragen van kijkers die graag naar het feest willen komen, maar terughoudend zijn omwille van de huidige coronacijfers. We willen van het 30 jaar ‘Familie Feest’ voor iedereen één groot zorgeloos feest maken en daarom verplaatsen we het naar een nieuw moment na de zomer. De ideale gelegenheid om het nieuwe seizoen dat dan bij VTM zal gestart zijn, feestelijk in te zetten.”

Een precieze datum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer