Horrorpop Chucky keert terug voor nieuw seizoen van tv-serie

Karen Luiken-30 november 2021 om 07:09

De televisieserie over de engste pop ter wereld keer terug voor een tweede seizoen. Deadline meldt dat ‘Chucky’ is verlengd voor nóg meer afleveringen.

‘Chucky’ gaat over een roodharige pop die er op het eerste gezicht misschien schattig uitziet, maar eigenlijk je grootste nachtmerrie is. Hij is bezeten door de ziel van de beruchte seriemoordenaar Charles Lee Ray. In de serie zien we hoe de pop opduikt bij een vintage uitverkoop in een Amerikaans plaatsje. Als tiener Jake hem koopt en mee naar huis neemt, worden inwoners plots geterroriseerd met een reeks gruwelijke moorden die de duistere geheimen van de stad blootleggen.

Het tweede seizoen van de serie is ergens in 2022 te zien. Een precieze lanceringsdatum is er nog niet.

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer