Bert en Delphine hebben nog gekust na kampvuur 'Temptation Island'

Karen Luiken-30 november 2021 om 06:59

Wie het laatste ‘Temptation Island’-kampvuur van Bert en Delphine heeft gezien, weet dat ze niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Ze kregen knallende ruzie en gingen allebei als single naar huis. Je zou dus denken dat ze na de laatste opnames niets meer met elkaar te maken wilden hebben. Maar niets is minder waar.

Bert doet in een interview met Rumag TV een bijzondere onthulling. Hij vertelt dat hij en Delphine vlak na dat laatste kampvuur nog met elkaar hebben gekust. “We hebben eerst nog ruzie gemaakt in dat busje. Dat busje heeft ons ergens naartoe gebracht waar we konden slapen. Je kreeg zelf de keuze of je samen of apart wilde slapen. Daar is een discussie ontstaan. Delphine is weggelopen, ik ben daar achteraan gelopen en toen zijn we op het strand verzeild geraakt.”

En daar, op dat strand, hebben ze gekust. “Je bent toch blij om elkaar terug te zien”, vervolgt Bert. Of hij er spijt van heeft? Nee. “Ik heb nooit spijt van de dingen die ik doe.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer