Bert en Delphine hebben nog gekust na kampvuur 'Temptation Island'

Karen Luiken-30 november 2021 om 06:59

Wie het laatste ‘Temptation Island’-kampvuur van Bert en Delphine heeft gezien, weet dat ze niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Ze kregen knallende ruzie en gingen allebei als single naar huis. Je zou dus denken dat ze na de laatste opnames niets meer met elkaar te maken wilden hebben. Maar niets is minder waar.

Bert doet in een interview met Rumag TV een bijzondere onthulling. Hij vertelt dat hij en Delphine vlak na dat laatste kampvuur nog met elkaar hebben gekust. “We hebben eerst nog ruzie gemaakt in dat busje. Dat busje heeft ons ergens naartoe gebracht waar we konden slapen. Je kreeg zelf de keuze of je samen of apart wilde slapen. Daar is een discussie ontstaan. Delphine is weggelopen, ik ben daar achteraan gelopen en toen zijn we op het strand verzeild geraakt.”

En daar, op dat strand, hebben ze gekust. “Je bent toch blij om elkaar terug te zien”, vervolgt Bert. Of hij er spijt van heeft? Nee. “Ik heb nooit spijt van de dingen die ik doe.”

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer