Channing Tatum keert terug voor derde 'Magic Mike'-film

Karen Luiken-30 november 2021 om 06:47

Channing Tatum gaat binnenkort opnieuw uit de kleren voor een acteerklus. De acteur keert samen met regisseur Steven Soderbergh en schrijver Reid Carolin terug voor een derde ‘Magic Mike’-film. Gregory Jacobs neemt de rol van producer op zich.

“Er zijn geen woorden voor hoe opgewonden ik ben om samen met Steven, Greg, Reid en de geweldige mensen van HBO Max de deuren van de wereld van ‘Magic Mike’ open te blazen”, aldus Channing Tatum volgens Vulture. Hij kruipt voor de film weer in de huid van stripper Mike Lane.

Via Twitter deelt de acteur een foto van het script. “Nou wereld, het ziet ernaar uit dat Mike Lane weer meedoet”, schrijft hij daarbij.

De eerste ‘Magic Mike’-film kwam in 2012 uit, de tweede volgde in 2015. Het is nog niet bekend wanneer de derde in de bioscoop zal verschijnen.

De tweede 'Minions'-film speelt woensdag in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:01

Banana! Goed nieuws voor de fans van de 'Despicable Me'-franchise, want de tweede 'Minions'-film speelt vanaf woensdag in alle Belgische bioscopen!

De Minions terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in 'Minions: Hoe Gru Superschurk Werd'. Deze feelgood-film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

Check hieronder alvast een korte sneak preview en ontdek 'm vanaf woensdag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Ontdek meer