Channing Tatum keert terug voor derde 'Magic Mike'-film

Karen Luiken-30 november 2021 om 06:47

Channing Tatum gaat binnenkort opnieuw uit de kleren voor een acteerklus. De acteur keert samen met regisseur Steven Soderbergh en schrijver Reid Carolin terug voor een derde ‘Magic Mike’-film. Gregory Jacobs neemt de rol van producer op zich.

“Er zijn geen woorden voor hoe opgewonden ik ben om samen met Steven, Greg, Reid en de geweldige mensen van HBO Max de deuren van de wereld van ‘Magic Mike’ open te blazen”, aldus Channing Tatum volgens Vulture. Hij kruipt voor de film weer in de huid van stripper Mike Lane.

Via Twitter deelt de acteur een foto van het script. “Nou wereld, het ziet ernaar uit dat Mike Lane weer meedoet”, schrijft hij daarbij.

De eerste ‘Magic Mike’-film kwam in 2012 uit, de tweede volgde in 2015. Het is nog niet bekend wanneer de derde in de bioscoop zal verschijnen.

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Ontdek meer