Drie nieuwe 'Spider-Man'-films met Tom Holland aangekondigd

Karen Luiken-30 november 2021 om 06:39

Tom Holland keert in de komende jaren nog regelmatig terug als ‘Spider-Man’. Producent Amy Pascal heeft aangekondigd dat we een nieuwe trilogie kunnen verwachten. Dat meldt Fandago.

Concreet betekent dit dat er nog zeker vier ‘Spider-Man’-films met Tom Holland komen. In december verschijnt namelijk ‘Spider-Man: No Way Home’, de laatste van de huidige trilogie met de acteur. Daarna volgt er dus nóg zo’n reeks.

“Dit is niet de laatste film die we met Marvel maken. Dit is ook niet de laatste ‘Spider-Man’-film, aldus producent Amy Pascal. “We maken ons klaar om de volgende ‘Spider-Man’-film te maken met Tom Holland en Marvel. We zien dit als drie films, en gaan nu verder met de volgende drie.”

Wanneer de nieuwe trilogie op het witte doek verschijnt, is nog niet bekend. Eerst maar eens wachten op ‘Spider-Man: No Way Home’, waarin naast Tom Holland ook Zendaya een hoofdrol speelt.

'FOMO' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:40

Vanaf vandaag kan je in de bioscoop gaan griezelen met de Vlaamse horror- en influencerfilm 'FOMO'. Het verhaal werd bedacht door Maximiliaan Verheyen en de hoofdrollen worden gespeeld door influencers zoals Jamie-Lee Six, Nora Dari, Nathan Bouts, Steffi Merci, Leonard Santos, Sarah-Lynn Clerckx, Joffrey Anane, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Hariette Sylva en Gilles Van Hecke.

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

'FOMO' kan je nu ontdekken in een bioscoop bij jou in de buurt! Meer info & tickets kan je hier vinden.

Check hieronder de trailer, als je durft tenminste ;-)!

‘Ghostbusters: Afterlife’ krijgt een vervolg!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:36

Groot nieuws voor de movielovers hier, want er komt dus wel degelijk nóg een film in de ‘Ghostbusters’-franchise. En we hebben zelfs al een releasedatum!

Gisteren werd via sociale media aangekondigd dat er een vervolg in de maak is op de blockbuster ‘Ghostbusters: Afterlife’ van vorig jaar. Vanaf 20 december 2023 zal het gloednieuwe avontuur te zien zijn in de bioscoop.

In de regiestoel zal wederom Jason Reitman plaatsnemen. Hij deelde ook de voorlopige titel van de film ‘Firehouse’, verwijzend naar het iconische brandweergebouw uit de originele ‘Ghostbusters’-films.

Check zijn aankondiging hier:

Ontdek meer