Drie nieuwe 'Spider-Man'-films met Tom Holland aangekondigd

Karen Luiken-30 november 2021 om 06:39

Tom Holland keert in de komende jaren nog regelmatig terug als ‘Spider-Man’. Producent Amy Pascal heeft aangekondigd dat we een nieuwe trilogie kunnen verwachten. Dat meldt Fandago.

Concreet betekent dit dat er nog zeker vier ‘Spider-Man’-films met Tom Holland komen. In december verschijnt namelijk ‘Spider-Man: No Way Home’, de laatste van de huidige trilogie met de acteur. Daarna volgt er dus nóg zo’n reeks.

“Dit is niet de laatste film die we met Marvel maken. Dit is ook niet de laatste ‘Spider-Man’-film, aldus producent Amy Pascal. “We maken ons klaar om de volgende ‘Spider-Man’-film te maken met Tom Holland en Marvel. We zien dit als drie films, en gaan nu verder met de volgende drie.”

Wanneer de nieuwe trilogie op het witte doek verschijnt, is nog niet bekend. Eerst maar eens wachten op ‘Spider-Man: No Way Home’, waarin naast Tom Holland ook Zendaya een hoofdrol speelt.

Release 'It Ends With Us' wéér uitgesteld

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:42

Het geduld van fans van ‘It Ends With Us’ wordt flink op de proef gesteld. De release van de langverwachte boekfilm is voor de tweede keer verplaatst.

Volgens de allereerste plannen zou ‘It Ends With Us’ in februari op het witte doek verschijnen. Begin dit jaar bleek dat niet realistisch, waardoor de premièredatum naar 21 juni werd verplaatst. Maar helaas: ook dat feestje gaat niet meer door. Volgens Deadline staat de release nu gepland op 9 augustus omdat dat 'beter in de planning zou passen'.

‘It Ends With Us’ gaat over Lily, een afgestudeerde vrouw die een man genaamd Ryle ontmoet. Ze wordt verliefd, maar haar romance komt al snel in gevaar als iemand uit Lily’s verleden plots op het toneel verschijnt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’, die in de huid van Lily speelt, en door Justin Baldoni, die de verantwoordelijkheid voor het personage Ryle op zich neemt. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer