Drie nieuwe 'Spider-Man'-films met Tom Holland aangekondigd

Karen Luiken-30 november 2021 om 06:39

Tom Holland keert in de komende jaren nog regelmatig terug als ‘Spider-Man’. Producent Amy Pascal heeft aangekondigd dat we een nieuwe trilogie kunnen verwachten. Dat meldt Fandago.

Concreet betekent dit dat er nog zeker vier ‘Spider-Man’-films met Tom Holland komen. In december verschijnt namelijk ‘Spider-Man: No Way Home’, de laatste van de huidige trilogie met de acteur. Daarna volgt er dus nóg zo’n reeks.

“Dit is niet de laatste film die we met Marvel maken. Dit is ook niet de laatste ‘Spider-Man’-film, aldus producent Amy Pascal. “We maken ons klaar om de volgende ‘Spider-Man’-film te maken met Tom Holland en Marvel. We zien dit als drie films, en gaan nu verder met de volgende drie.”

Wanneer de nieuwe trilogie op het witte doek verschijnt, is nog niet bekend. Eerst maar eens wachten op ‘Spider-Man: No Way Home’, waarin naast Tom Holland ook Zendaya een hoofdrol speelt.

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer