Chrishell en Jason van 'Selling Sunset' zijn samen

Karen Luiken-29 juli 2021 om 07:20

Chrishell Stause en Jason Oppenheim blijken niet alleen op zakelijk vlak een goede klik te hebben, ook in de privésfeer zijn ze een goede match. De twee realitysterren, bekend van ‘Selling Sunset’, vormen een koppeltje.

Dat nieuws maken ze zelf bekend via Instagram. Daar delen ze een aantal foto’s van hun reis naar het Italiaanse Capri, waar ze samen met een stel vrienden zijn. Op sommige kiekjes spotten we ‘Selling Sunset’-collega’s Mary en Romain, op andere zien we hoe Chrishell door haar baas Jason (en nu dus ook haar boyfriend) in haar nek wordt gekust.

De reactie die Jason in de comments achterlaat, bevestigt de relatie. Hij stuurt Chrishell liefde toe met een hartemoji. En het lijkt erop dat zijn tweelingbroer Brett de relatie goedkeurt. Hij zegt: “Ik hou van je Chrishell. Bedankt dat je mijn broer gelukkig hebt gemaakt.”

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer