Chrishell en Jason van 'Selling Sunset' zijn samen

Karen Luiken-29 juli 2021 om 07:20

Chrishell Stause en Jason Oppenheim blijken niet alleen op zakelijk vlak een goede klik te hebben, ook in de privésfeer zijn ze een goede match. De twee realitysterren, bekend van ‘Selling Sunset’, vormen een koppeltje.

Dat nieuws maken ze zelf bekend via Instagram. Daar delen ze een aantal foto’s van hun reis naar het Italiaanse Capri, waar ze samen met een stel vrienden zijn. Op sommige kiekjes spotten we ‘Selling Sunset’-collega’s Mary en Romain, op andere zien we hoe Chrishell door haar baas Jason (en nu dus ook haar boyfriend) in haar nek wordt gekust.

De reactie die Jason in de comments achterlaat, bevestigt de relatie. Hij stuurt Chrishell liefde toe met een hartemoji. En het lijkt erop dat zijn tweelingbroer Brett de relatie goedkeurt. Hij zegt: “Ik hou van je Chrishell. Bedankt dat je mijn broer gelukkig hebt gemaakt.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Dit is de nieuwe liefde van Adele

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:19

Het speculeren over het liefdesleven van Adele is voorbij. De zangeres heeft na veel geruchten eindelijk haar relatie Insta-official gemaakt. Ze is happy in love met Rich Paul!

Het zal voor veel fans niet als een verrassing komen, maar Adele is niet langer single. Hoewel dat al een tijdje werd gedacht, is het nu pas écht duidelijk dat de zangeres weer een man in haar leven heeft. De gelukkige: Rich Paul, de zaakwaarnemer van basketballer LeBron James. Hij is in de afgelopen tijd al eerder met Adele gespot. In juli werden ze op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze samen een belangrijke basketbalwedstrijd bezochten. Nu wordt het nieuws dan eindelijk bevestigd door de lovebirds zelf.

Dit heuglijke nieuwtje is niet het enige positieve dat we vandaag over Adele kunnen delen. Eerder meldden we al dat ze nog voor het einde van dit jaar – precies op tijd voor de feestdagen – een nieuw album uit zal brengen.

Ontdek meer