Deze pareltjes verschijnen in december op Disney+

Karen Luiken-30 november 2021 om 07:00

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in december zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Big Leap - 1 december

The Big Leap is een dramaserie waarin alles draait om tweede kansen, het nastreven van je dromen en het terugpakken van datgene wat van jou is. Deze serie volgt een groep van verschillende personages die veel tegenslag hebben gehad en hun leven proberen te veranderen door deel te nemen aan een potentieel levensverwoestende danscompetitie.

Het leven van een loser - 3 december

Greg Heffley is misschien klein, maar vol ambitie en hij heeft een levendige verbeelding en grootse plannen om rijk en beroemd te worden – hij moet alleen de middelbare school eerst zien te overleven. Daar komt nog bij dat zijn beste vriend Rowley schijnbaar fluitend door het leven gaat en overal moeiteloos in slaagt! Terwijl hij in zijn dagboek schrijft over zijn hilarische – en vaak rampzalige – pogingen om erbij te horen, leert Greg echte vriendschap waarderen en op te komen voor wat juist is.

Ron's Gone Wrong - 15 december

Ron's Gone Wrong van 20th Century Studios en Locksmith Animation vertelt het verhaal van de sociaal ietwat onhandige scholier Barney en Ron, zijn nieuwe “beste vriend - zo uit de doos”. Ron, een wandelende, sprekende en met het internet verbonden robot, hapert nogal eens en dat leidt tot hilarische situaties. Maar ook tot een spannend avontuur waarin Barney en Ron - tegen de achtergrond van het socialemediatijdperk - ontdekken wat ware vriendschap inhoudt.

En verder...

 • The Last Duel – 1 december
 • The Simpsons seizoen 31 – 1 december
 • Jingle All The Way – 3 december
 • Downhill – 3 december
 • Picture Perfect – 3 december
 • Welcome To Earth – 8 december
 • The Wonder Years – 22 december
 • Little Miss Sunshine – 24 december
 • Life of Pi – 24 december
 • The Book Of Boba Fett – 29 december
 • Dikkertje Dap – 31 december
 • Juno – 31 december
 • Criminal Minds: Beyond Borders, seizoen 1 & 2 – 31 december


Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-13 januari 2022 om 16:17

Zet vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde samen in een villa en je krijgt geweldige televisie. Zeker als die vrijgezellen geen intiem contact met elkaar mogen hebben. Dat hebben we al ontdekt in de eerste twee seizoenen van ‘Too Hot To Handle’ en wordt nog maar eens een keer bewezen in het derde seizoen. De afleveringen zijn vanaf volgende week op Netflix te zien. Dit zijn de eerste beelden.

Het concept achter ‘Too Hot To Handle’ is simpel: sexy singles worden naar een paradijs gestuurd voor de tijd van hun leven. Ze gaan met elkaar op date, doen leuke dingen samen en worden in sommige gevallen smoorverliefd op elkaar. Maar er zijn ook regels. Want de vrijgezellen mogen niet met elkaar zoenen, mogen elkaar niet strelen, mogen geen seks hebben en mogen zichzelf ook niet bevredigen. Doen ze dat wel, dan riskeren ze de hoofdprijs van 200.000 dollar mis te lopen.

“Kan onze wildste groep singles ooit getemd worden? Of zijn ze gewoon too hot to handle?”, aldus Netflix in een aankondiging. We zien het vanaf 19 januari.

Hoofdrolspeler 'Peaky Blinders' geeft update over zesde seizoen

Karen Luiken-13 januari 2022 om 07:39

Het zesde en laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’ staat voor de deur. Een seizoen dat volgens hoofdrolspeler Cillian Murphy erg duister gaat worden. Dat zegt hij in een interview met Rolling Stone.

Over eventuele details houdt de acteur, die Tommy Shelby speelt, de lippen stijf op elkaar. Maar hij zegt wel dit: “Ik denk dat het heel intens gaat worden. Het woord dat we blijven gebruiken is ‘gothic’. Ja, het wordt duister.”

Een onlangs verschenen trailer geeft alvast een klein voorproefje van de gloednieuwe afleveringen, die hoogstwaarschijnlijk in februari zullen verschijnen. Naast Cillian Murphy keren ook Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Sophie Rundle en Anya Taylor-Joy terug voor hun vertrouwde rollen. Helen McCrory, de actrice die in de huid van Polly kroop, zien we helaas niet terug. Zij overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

Ontdek meer