Deze pareltjes verschijnen in december op Disney+

Karen Luiken-30 november 2021 om 07:00

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in december zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Big Leap - 1 december

The Big Leap is een dramaserie waarin alles draait om tweede kansen, het nastreven van je dromen en het terugpakken van datgene wat van jou is. Deze serie volgt een groep van verschillende personages die veel tegenslag hebben gehad en hun leven proberen te veranderen door deel te nemen aan een potentieel levensverwoestende danscompetitie.

Het leven van een loser - 3 december

Greg Heffley is misschien klein, maar vol ambitie en hij heeft een levendige verbeelding en grootse plannen om rijk en beroemd te worden – hij moet alleen de middelbare school eerst zien te overleven. Daar komt nog bij dat zijn beste vriend Rowley schijnbaar fluitend door het leven gaat en overal moeiteloos in slaagt! Terwijl hij in zijn dagboek schrijft over zijn hilarische – en vaak rampzalige – pogingen om erbij te horen, leert Greg echte vriendschap waarderen en op te komen voor wat juist is.

Ron's Gone Wrong - 15 december

Ron's Gone Wrong van 20th Century Studios en Locksmith Animation vertelt het verhaal van de sociaal ietwat onhandige scholier Barney en Ron, zijn nieuwe “beste vriend - zo uit de doos”. Ron, een wandelende, sprekende en met het internet verbonden robot, hapert nogal eens en dat leidt tot hilarische situaties. Maar ook tot een spannend avontuur waarin Barney en Ron - tegen de achtergrond van het socialemediatijdperk - ontdekken wat ware vriendschap inhoudt.

En verder...

  • The Last Duel – 1 december
  • The Simpsons seizoen 31 – 1 december
  • Jingle All The Way – 3 december
  • Downhill – 3 december
  • Picture Perfect – 3 december
  • Welcome To Earth – 8 december
  • The Wonder Years – 22 december
  • Little Miss Sunshine – 24 december
  • Life of Pi – 24 december
  • The Book Of Boba Fett – 29 december
  • Dikkertje Dap – 31 december
  • Juno – 31 december
  • Criminal Minds: Beyond Borders, seizoen 1 & 2 – 31 december


Trailer gelost van nieuwe must see-serie 'Maxton Hall'

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:22

Prime Video heeft de officiële trailer gelost van de nieuwe Duitse serie ‘Maxton Hall: The World Between Us’. De reeks, gebaseerd op de bekroonde bestseller ‘Save Me’ van Mona Kasten, is vanaf 9 mei op de streamingsdienst te zien.

Het verhaal gaat over Ruby en James. Wanneer Ruby per ongeluk een schokkend geheim ontdekt op de privéschool Maxton Hall, moet de arrogante miljonairszoon James zien te dealen met de zeer pientere beursstudent. Vanaf dat moment lijkt de knappe James toch, tegen zijn geweten in, voor Ruby's rust en charme te vallen. En hoewel de twee uit verschillende werelden komen, zullen ze snel alles riskeren om samen te zijn…

De hoofdrollen worden gespeeld door Harriet Herbig-Matten en Damian Hardung. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Nederlandse acteur Fedja van Huêt.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer