Deze pareltjes verschijnen in december op Disney+

Karen Luiken-30 november 2021 om 07:00

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in december zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Big Leap - 1 december

The Big Leap is een dramaserie waarin alles draait om tweede kansen, het nastreven van je dromen en het terugpakken van datgene wat van jou is. Deze serie volgt een groep van verschillende personages die veel tegenslag hebben gehad en hun leven proberen te veranderen door deel te nemen aan een potentieel levensverwoestende danscompetitie.

Het leven van een loser - 3 december

Greg Heffley is misschien klein, maar vol ambitie en hij heeft een levendige verbeelding en grootse plannen om rijk en beroemd te worden – hij moet alleen de middelbare school eerst zien te overleven. Daar komt nog bij dat zijn beste vriend Rowley schijnbaar fluitend door het leven gaat en overal moeiteloos in slaagt! Terwijl hij in zijn dagboek schrijft over zijn hilarische – en vaak rampzalige – pogingen om erbij te horen, leert Greg echte vriendschap waarderen en op te komen voor wat juist is.

Ron's Gone Wrong - 15 december

Ron's Gone Wrong van 20th Century Studios en Locksmith Animation vertelt het verhaal van de sociaal ietwat onhandige scholier Barney en Ron, zijn nieuwe “beste vriend - zo uit de doos”. Ron, een wandelende, sprekende en met het internet verbonden robot, hapert nogal eens en dat leidt tot hilarische situaties. Maar ook tot een spannend avontuur waarin Barney en Ron - tegen de achtergrond van het socialemediatijdperk - ontdekken wat ware vriendschap inhoudt.

En verder...

 • The Last Duel – 1 december
 • The Simpsons seizoen 31 – 1 december
 • Jingle All The Way – 3 december
 • Downhill – 3 december
 • Picture Perfect – 3 december
 • Welcome To Earth – 8 december
 • The Wonder Years – 22 december
 • Little Miss Sunshine – 24 december
 • Life of Pi – 24 december
 • The Book Of Boba Fett – 29 december
 • Dikkertje Dap – 31 december
 • Juno – 31 december
 • Criminal Minds: Beyond Borders, seizoen 1 & 2 – 31 december


Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Ontdek meer