Zielsgelukkige Joop en Chelsy uit 'Temptation' willen samenwonen

Karen Luiken-29 november 2021 om 15:24

Joop en Chelsy uit ‘Temptation Island’ zijn zielsgelukkig in de liefde. Niet met Delphine, niet met Wouter, maar met elkaar. Ze maakten onlangs geleden bekend een relatie te hebben en denken nú al na over de volgende stap.

Het koppel werd door YouTuber Nick Eshuis uitgenodigd voor een intieme date. Daarin doen ze spelletjes en beantwoorden ze prangende vragen. Zo vertellen ze onder meer dat ze elkaar drie maanden na Temptation pas leerden kennen. Dat gebeurde op een feestje bij verleidster Kim. “Daar zagen we elkaar voor de eerste keer. Er is toen wel echt iets ontstaan”, aldus Chelsy.

Inmiddels zijn ze twee maanden officieel samen en zijn ze vastbesloten samen oud te worden. De twee denken zelfs al na over samenwonen. De één woont namelijk in België en de ander in Nederland. “De afstand is zwaar. In het totaal doe ik er soms zes à zeven uur over [om naar Joop te gaan]”, zegt Chelsy. Niet te doen, en dus zal Joop binnenkort zijn koffers pakken om de grens over te gaan. Permanent. “Volgende maand hoop ik in België te wonen”, aldus de verleider.

Efteling maakt grootse uitbreidingsplannen bekend

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:29

Het Nederlandse themapark Efteling heeft vandaag groot nieuws bekendgemaakt: ze deelden immers hun grootse uitbreidingsplannen! Naast een spiksplinternieuw hotel met 143 kamers, restaurants en wellness, zal ook het Spookslot plaatsmaken voor een nieuw themagebied.

“Nieuws! Efteling opent in 2024 een nieuw hotel en een themagebied! 🤩 Het hotel krijgt 143 kamers, twee restaurants en een wellnessgedeelte. 💆 Daarnaast start binnenkort ook de bouw van een vernieuwd themagebied met een nieuwe overdekte attractie. 😱 Hiervoor zal de bekende attractie Spookslot uit 1978 na de zomer plaatsmaken”, staat te lezen op hun sociale media.

Het gloednieuwe hotel wordt het grootste hotel binnen het resort, met zo'n 143 kamers, 7 verdiepingen, 2 restaurants en een spa. Heel bijzonder: bezoekers kunnen vanaf 2024 dan ook voor het eerst overnachten ín het attractiepark. Het vernieuwde themagebied met overdekte attractie wordt aangelegd tussen de Pardoes Promenade, Baron 1898 en Max & Moritz. Hiervoor zal de bekende attractie Spookslot plaatsmaken. Dat wil dus helaas wel zeggen dat het Spookslot gesloopt zal worden.

Check de plannen in de post hieronder:

Geweldig nieuws voor Kitty uit 'Big Brother'

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:16

Na regen komt zonneschijn, ook voor Kitty uit ‘Big Brother’. De blondine die in het programma vooral bekendstond om haar roze huispak, is voor het eerst oma geworden. Dat heuglijke nieuws maakt ze bekend via Instagram.

Het was voor Kitty een week vol emoties. Haar vader overleed toen ze nog in het ‘Big Brother’-huis zat en niet veel later bleek dat ze het programma moest verlaten. Een beetje blijdschap kon Kitty dus wel gebroken. En die krijgt ze nu ook.

“Naast mijn schoenen loop ik van trots”, schrijft Kitty bij een foto. “Gisteren ben ik oma geworden van mijn prachtige kleindochter Dani. Een prachtig meisje van 4530 gram. Zo trots.”

Ontdek meer