Netflix deelt nieuwe details over tweede seizoen 'Into the Night'

Karen Luiken-29 juli 2021 om 06:53

Eindelijk! Het tweede seizoen van 'Into the Night' komt eraan. Maar voor het tijd is voor de officiële lancering heeft Netflix eerst een aantal nieuwe details met de rest van de wereld gedeeld. Zo weten we inmiddels dat het vervolg behoorlijk wat Belgische tintjes zal bevatten.

Niemand minder dan de Belgische regisseur Nabil Ben Yadir, bekend van films als ‘Les Barons’ en ‘Dode Hoek’, zal de boel gaan regisseren. Acteur Anton Kouzemin, ook afkomstig uit ons Belgenlandje, vervoegt de cast. Hij neemt op de set plaats naast de terugkerende cast uit het eerste seizoen, die onder meer bestaat uit Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Jan Bijvoet en Babetida Sadjo. Verder sluiten ook nieuwe personages uit Nederland en Spanje zich aan bij de groep overlevenden in de post-apocaliptische serie.

Aan het einde van het eerste seizoen hebben de passagiers van Flight 21 onderdak gevonden in een oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije, weg van de zon. Helaas is dat maar van korte duur wanneer door een ongeluk een groot deel van hun voedselvoorraad wordt vernietigd en hun leven weer onzeker is. Ze reizen vervolgens af naar de Global Seed Vault in Noorwegen in een wanhopige poging om te overleven. Maar ze zijn niet de enigen met dat idee. Voor het algemeen belang moet de groep opsplitsen, aardig zijn tegen de militaire bemanning en offers brengen in een race tegen de klok.

Het tweede seizoen van ‘Into The Night’ zal binnenkort wereldwijd op Netflix te zien zijn.

'Bridgerton'-actrice verklapt details over tweede seizoen

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:24

Het wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is killing. Het duurt lang, het is niet bekend wanneer het zal verschijnen en ook andere grote details ontbreken nog. We weten inmiddels dat Anthony dit keer centraal staat in het verhaal, maar wat gaat er verder gebeuren? Actrice Nicola Coughlan geeft een klein tipje van de sluier.

Waar het eerste seizoen vooral om Daphne en Simon draaide, is het in het tweede seizoen Anthony die in de kijker wordt gezet. We volgen hem terwijl hij op reis gaat om een geschikte vrouw te vinden. Maar dingen veranderen wanneer hij Kate ontmoet.

Het zal je niet verbazen dat we meer te weten krijgen over Anthony, maar ook Penelope aka Lady Whistledown zullen we beter leren kennen. Dat zegt Nicola Coughlan, de actrice die haar speelt, in een gesprek met ET Online. “Het wordt een stuk pittiger. Je gaat meer kanten van haar zien. We ontdekken aan het einde van het eerste seizoen dat ze Lady Whistledown is, maar daar bleef het toen ook bij. In het tweede seizoen gaan we verder. Je gaat haar beter ontdekken. Ze is een brutale meid.”

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Ontdek meer