'Fate: The Winx Saga'-sterren maken relatie insta-official

Nico De Greef-28 november 2021 om 13:24

Actrice Abigail Cowen (23) en model Danny Griffin (24) lijken op Instagram hun liefdesrelatie te hebben bevestigd. In de voorbije weken verschenen op de Instagram-accounts van de Netflix-sterren een aantal spraakmakende fotokiekjes waarop de twee wel erg intiem met elkaar omgaan.

Abigail en Danny zijn momenteel te zien als Bloom en Sky in de populaire Netflix-reeks Fate: The Winx Saga. In de reeks vormen hun personages een romantisch koppel, maar die vonk lijkt sinds kort ook over te zijn geslagen tussen de acteurs.

Recent deelde het kersverse koppel een foto van zichzelf voor een spiegel waarop te zien is hoe ze de handen niet van elkaar kunnen afhouden. Op een andere foto is dan weer te zien hoe de twee tortelduifjes hun voorhoofden liefdevol tegen elkaar drukken. Ook de commentaren van mede-castleden op de kiekjes liegen er niet om. Verschillende castleden van Fate: The Winx Saga lieten al hun support blijken. Onder meer Hannah van der Westhuysen en Precious Mustapha (beter bekend als Stella en Aisha) lieten al harten-emoji achter op de foto's waarmee ze de relatie tussen hun co-stars lijken te bevestigen. Abigail en Danny hebben zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

Het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga verscheen vorig jaar op streamingdienst Netflix en werd zó goed ontvangen dat er begin dit jaar snel een tweede seizoen werd besteld. De opnames van dat tweede seizoen zijn inmiddels al afgerond. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, is echter nog niet bekend.

1
2

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer