'Fate: The Winx Saga'-sterren maken relatie insta-official

Nico De Greef-28 november 2021 om 13:24

Actrice Abigail Cowen (23) en model Danny Griffin (24) lijken op Instagram hun liefdesrelatie te hebben bevestigd. In de voorbije weken verschenen op de Instagram-accounts van de Netflix-sterren een aantal spraakmakende fotokiekjes waarop de twee wel erg intiem met elkaar omgaan.

Abigail en Danny zijn momenteel te zien als Bloom en Sky in de populaire Netflix-reeks Fate: The Winx Saga. In de reeks vormen hun personages een romantisch koppel, maar die vonk lijkt sinds kort ook over te zijn geslagen tussen de acteurs.

Recent deelde het kersverse koppel een foto van zichzelf voor een spiegel waarop te zien is hoe ze de handen niet van elkaar kunnen afhouden. Op een andere foto is dan weer te zien hoe de twee tortelduifjes hun voorhoofden liefdevol tegen elkaar drukken. Ook de commentaren van mede-castleden op de kiekjes liegen er niet om. Verschillende castleden van Fate: The Winx Saga lieten al hun support blijken. Onder meer Hannah van der Westhuysen en Precious Mustapha (beter bekend als Stella en Aisha) lieten al harten-emoji achter op de foto's waarmee ze de relatie tussen hun co-stars lijken te bevestigen. Abigail en Danny hebben zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

Het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga verscheen vorig jaar op streamingdienst Netflix en werd zó goed ontvangen dat er begin dit jaar snel een tweede seizoen werd besteld. De opnames van dat tweede seizoen zijn inmiddels al afgerond. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, is echter nog niet bekend.

1
2

Fan van 'Bridgerton'? Dan is deze nieuwe serie iets voor jou!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:22

Heb je de eerste twee seizoenen van ‘Bridgerton’ ook zo zitten bingen? Dan hebben we nu misschien wel een nieuwe Netflix-addiction want binnenkort dropt namelijk het nieuwe kostuumdrama ‘Die Kaiserin’!

Deze gloednieuwe serie draait rond één van de meest befaamde keizerinnen ooit, Sisi. Het verhaal gaat over de hertogin en prinses van Beieren en speelt zich af in de tweede helft van 1800. Elisabeth, bijgenaamd Sisi, trouwde met keizer Frans Jozef, waardoor ze keizerin van Oostenrijk werd.

“In het Oostenrijk van de 19e eeuw staat de liefde van de passievolle en rebelse Sisi en keizer Franz Joseph onder druk door intriges en machtsstrijd aan het Weense hof”, klinkt het bij Netflix.

Naast een trailer dropte Netflix ook alvast een releasedatum: 29 september!

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Ontdek meer