Het is bekend: Julia is nieuw K3’tje!

Karen Luiken-28 november 2021 om 10:08

Na een wekenlange zoektocht is de kogel eindelijk door de kerk. Tijdens de finale van ‘K2 zoekt K3’ is duidelijk geworden wie de vervangster van Klaasje wordt: de uit Nederland afkomstige Julia!

Het was een spannende finale met nog vier finalisten. Diede, Celester, Amy en Julia streden gisterenavond voor de allerlaatste keer voor dat ene plekje in K3, achtergelaten door Klaasje.

In verschillende rondes zongen ze liedjes, zowel individueel als met Hanne en Marthe. Al was laatstgenoemde er niet fysiek bij: Marthe is positief getest op corona en moest de liveshow daarom missen. Ze werd in een hologram gezet om haar toch een beetje aanwezig te laten zijn.

Na de eerste ronde werd al snel duidelijk dat Amy en Julia de grootste favorieten waren; zij kregen de meeste stemmen van het publiek. Celester kreeg nog een laatste kans van de jury en mocht ook door. Diede moest het toneel helaas als eerste verlaten.

In de volgende ronde waren het opnieuw Amy en Julia die het tot de laatste plekjes schopten. Aan Hanne en Marthe de moeilijke en zware taak om uit hen één winnaar te kiezen. Dat werd Julia.

Nooo! ‘Riverdale’ stopt na zevende seizoen

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:37

Geniet nog even van ‘Riverdale’, want binnenkort kan het niet meer. Het einde van de serie is in zicht, na zeven seizoenen stopt het verhaal volgens de Amerikaanse zender CW voorgoed.

CW-baas Mark Pedowitz vindt zeven een mooi getal om het bij te laten. “We hebben gisteren een gesprek gehad met Roberto Agurre-Sacasa (maker van de serie, red.) en hij is heel blij met de beslissing”, klinkt het. “We gaan de show behandelen op de manier die het verdient.”

‘Riverdale’ is de zoveelste serie die eindigt bij CW. Eerder annuleerde het netwerk al de shows ‘Legends of Tomorrow’, ‘Batwoman’, ‘Legacies’, ‘Dynasty’ en ‘Charmed’.

Stan Lee komende 20 jaar te zien in Marvel-films!

Dieter Blarinckx-19 mei 2022 om 16:36

Hoewel Stan Lee al vier jaar overleden is, zal hij de komende twintig jaar nog te zien zijn in de opkomende films en series van Marvel. Dat maakte Marvel zélf bekend.

Marvel en Stan Lee Universe, de onderneming die de nalatenschap van de overleden stripschrijver beheert, zijn tot een nieuwe deal gekomen: Stan Lee zal door midden van archiefbeelden en digitale technologie de komende twintig jaar nog te zien zijn in de opkomende content van Marvel. Dan gaat het vooral over de films, de series voor Disney+ en zelfs ook voor attracties in de pretparken van Disney.

Stan Lee en zijn zakenpartner Jack Kirby waren de geestelijke vaders van de Marvel-reeksen ‘The Fantastic Four’, ‘Spider-Man’, ‘The Incredible Hulk’, ‘X-Men’, ‘Iron Man’ en ‘The Avengers’. Hij overleed in 2018 op 95-jarige leeftijd.

Ontdek meer