Het is bekend: Julia is nieuw K3’tje!

Karen Luiken-28 november 2021 om 10:08

Na een wekenlange zoektocht is de kogel eindelijk door de kerk. Tijdens de finale van ‘K2 zoekt K3’ is duidelijk geworden wie de vervangster van Klaasje wordt: de uit Nederland afkomstige Julia!

Het was een spannende finale met nog vier finalisten. Diede, Celester, Amy en Julia streden gisterenavond voor de allerlaatste keer voor dat ene plekje in K3, achtergelaten door Klaasje.

In verschillende rondes zongen ze liedjes, zowel individueel als met Hanne en Marthe. Al was laatstgenoemde er niet fysiek bij: Marthe is positief getest op corona en moest de liveshow daarom missen. Ze werd in een hologram gezet om haar toch een beetje aanwezig te laten zijn.

Na de eerste ronde werd al snel duidelijk dat Amy en Julia de grootste favorieten waren; zij kregen de meeste stemmen van het publiek. Celester kreeg nog een laatste kans van de jury en mocht ook door. Diede moest het toneel helaas als eerste verlaten.

In de volgende ronde waren het opnieuw Amy en Julia die het tot de laatste plekjes schopten. Aan Hanne en Marthe de moeilijke en zware taak om uit hen één winnaar te kiezen. Dat werd Julia.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' online

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:36

Afgelopen week werden fans al warm gemaakt met een trailer, maar nu staan de afleveringen dan ook eindelijk online. Het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ kan gebingewatcht worden!

In het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ denken de deelnemers dat ze meedoen aan een gloednieuwe datingshow. Maar niets is minder waar. De kandidaten worden naar een tropisch paradijs gestuurd waar ze niemand mogen aanraken, kussen of enige andere vorm van intimiteit mee mogen hebben. Hoe leuk ze elkaar ook vinden.

Nieuw dit seizoen is dat de deelnemers gebruik mogen maken van ‘free kisses’, die ingezet mogen worden tijdens een date. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Het eerste deel van ‘Too Hot To Handle’ staat nu online, het tweede deel volgt volgende week.

Ontdek meer