Bilal Wahib dropt debuutalbum

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:11

Na een heftige periode heeft Bilal Wahib vandaag zijn debuutalbum gedropt. De plaat heet ‘El Mehdi’ en is vernoemd naar zijn tweede naam.

Bilal ging een jaar geleden keihard met zijn muziekcarrière en scoorde met de nummers ‘Tigers’ en ‘501’ hit na hit. Afgelopen zomer had eigenlijk zijn zomer moeten worden. Maar daar kwam abrupt een einde aan toen hij in maart werd aangehouden nadat hij via social media een minderjarige jongen ‘voor de grap’ naar zijn geslachtsdeel vroeg. Zowel zijn acteer- als muziekcarrière kwam daardoor op een laag pitje te staan. Radiozenders zonden zijn muziek niet meer uit en ook nieuwe acteerklussen bleven achterwege.

Maar nu is Bilal dus terug. Met een debuutalbum waar zowel nieuwe nummers als oudere liedjes op terug te vinden zijn. Er staan songs op die de zanger alleen maakte, maar ook samenwerkingen met onder meer Boef, Kraantje Pappie en Big2.

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Verrassing op Coachella: Reneé Rapp duet met Kesha

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 09:34

Renée Rapp maakte zondag haar debuut op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. De 'Not My Fault'-zangeres had voor de fans een verrassing in petto, want middenin de set verscheen haar grote idool Kesha opeens.

"Dit is volgens mij de heetste persoon op aarde," zei Rapp terwijl ze haar verrassingsgast aankondigde. "Iedereen, laat je fucking handen zien voor Kesha."

De twee zongen Kesha's hit uit 2010: 'Tik Tok', maar veranderden wel de tekst. In plaats van "wake up in the morning feelin' like P. Diddy," te zingen, schreeuwden de popsterren: "Wake up in the morning like F*** P. Diddy."

De wijziging in de tekst is opvallend vanwege Kesha's beschuldigingen van seksueel misbruik tegen haar voormalige producer en platenbaas Dr. Luke, en het recente nieuws rond Sean "P. Diddy" Combs. In de afgelopen maanden hebben meerdere mensen Combs aangeklaagd, waarbij ze hem beschuldigen van sekshandel, seksueel misbruik en fysiek geweld.

Ontdek meer