Camila Cabello is fans dankbaar voor steun na break-up

Karen Luiken-26 november 2021 om 04:33

Het lijkt redelijk goed te gaan met Camila Cabello. Een paar weken nadat zij en Shawn Mendes hun relatie verbraken, laat ze via social media weten dat ze dankbaar is voor bepaalde dingen in haar leven.

In een bericht richt Camila zich tot haar fans en zegt: “Ik ben iedereen dankbaar die me liefde stuurt, naar mijn muziek luistert en me steunt tijdens deze creatieve reis. Ook al heb ik niet veel van jullie ontmoet, jullie tonen me liefde, vriendelijkheid en steun. Ik stuur het jullie ook allemaal terug! We leven tenslotte allemaal tegelijkertijd in deze gekke, verwarrende, magische wereld en ik geloof echt dat we allemaal met elkaar verbonden zijn.”

Ondanks de break-up ziet het er dus naar uit dat Camila gelukkig is. Zij en Shawn waren twee jaar samen toen ze vorige week bekendmaakten een punt achter hun relatie te zetten. “We hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit”, zo klonk het in een verklaring. “We zijn onze relatie begonnen als beste vrienden en zullen dat ook blijven.”

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer