Camila Cabello is fans dankbaar voor steun na break-up

Karen Luiken-26 november 2021 om 04:33

Het lijkt redelijk goed te gaan met Camila Cabello. Een paar weken nadat zij en Shawn Mendes hun relatie verbraken, laat ze via social media weten dat ze dankbaar is voor bepaalde dingen in haar leven.

In een bericht richt Camila zich tot haar fans en zegt: “Ik ben iedereen dankbaar die me liefde stuurt, naar mijn muziek luistert en me steunt tijdens deze creatieve reis. Ook al heb ik niet veel van jullie ontmoet, jullie tonen me liefde, vriendelijkheid en steun. Ik stuur het jullie ook allemaal terug! We leven tenslotte allemaal tegelijkertijd in deze gekke, verwarrende, magische wereld en ik geloof echt dat we allemaal met elkaar verbonden zijn.”

Ondanks de break-up ziet het er dus naar uit dat Camila gelukkig is. Zij en Shawn waren twee jaar samen toen ze vorige week bekendmaakten een punt achter hun relatie te zetten. “We hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit”, zo klonk het in een verklaring. “We zijn onze relatie begonnen als beste vrienden en zullen dat ook blijven.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer