Camila Cabello is fans dankbaar voor steun na break-up

Karen Luiken-26 november 2021 om 04:33

Het lijkt redelijk goed te gaan met Camila Cabello. Een paar weken nadat zij en Shawn Mendes hun relatie verbraken, laat ze via social media weten dat ze dankbaar is voor bepaalde dingen in haar leven.

In een bericht richt Camila zich tot haar fans en zegt: “Ik ben iedereen dankbaar die me liefde stuurt, naar mijn muziek luistert en me steunt tijdens deze creatieve reis. Ook al heb ik niet veel van jullie ontmoet, jullie tonen me liefde, vriendelijkheid en steun. Ik stuur het jullie ook allemaal terug! We leven tenslotte allemaal tegelijkertijd in deze gekke, verwarrende, magische wereld en ik geloof echt dat we allemaal met elkaar verbonden zijn.”

Ondanks de break-up ziet het er dus naar uit dat Camila gelukkig is. Zij en Shawn waren twee jaar samen toen ze vorige week bekendmaakten een punt achter hun relatie te zetten. “We hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit”, zo klonk het in een verklaring. “We zijn onze relatie begonnen als beste vrienden en zullen dat ook blijven.”

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Jaimie Vaes is weer vrijgezel

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:07

Jaimie Vaes gaat weer als vrijgezel door het leven. De ex van Lil Kleine maakt in een gesprek met RTL Boulevard bekend dat haar relatie met Afshin Momadi verleden tijd is.

Het gerucht over de breuk gaat al een tijdje rond, maar is nu dus ook bevestigd door Jaimie zelf. Over een reden houdt ze haar lippen stijf op elkaar, maar ze zegt wel dat het goed met haar gaat.

In de zomer werd bekend dat Jaimie opnieuw de liefde had gevonden bij Afshin Momadi, iemand die ze al twaalf jaar kent. “Ik vind hem heel erg leuk”, zei ze toen tegen RTL Boulevard. “We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Ontdek meer