Student riskeert doodstraf voor binnensmokkelen ‘Squid Game’ in Noord-Korea

Karen Luiken-26 november 2021 om 04:46

Een student die videobestanden van de Netflix-hit ‘Squid Game’ op een USB-stick Noord-Korea heeft binnengesmokkeld, riskeert de doodstraf. Andere leerlingen die de serie in datzelfde land – waar de show verboden is – hebben bekeken, komen ook niet ongeschonden weg. Dat melden Amerikaanse media.

De dader zou ‘Squid Game’ vanuit China naar Noord-Korea hebben gesmokkeld. In dat laatste land is Netflix niet beschikbaar en dus is het illegaal om daar ‘Squid Game’ te kijken. Laat staan binnen te smokkelen. Wie dat toch doet, riskeert een zware straf zoals de doodstraf.

Radio Free Asia meldt dat de student werd opgepakt nadat meerdere scholieren werden betrapt tijdens het kijken van ‘Squid Game’. Zij zijn veroordeeld tot vijf jaar dwangarbeid. De student die de USB-stick kocht, krijgt een levenslange gevangenisstraf.

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer